کد خبر: ۹۲۹۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۹
تعداد بازدید: ۲۷۱
سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: زائران عزیز اربعین در طول پیاده‌روی مایعات کافی بنوشند و از آب سالم و فراوان، غذاهای پخته‌شده تازه و گرم، میوه پوست‌دار و شسته‌شده استفاده کنند.

توصیه‌های وزارت بهداشت به زائران اربعین/ دوز یادآور واکسن کرونا تزریق شودبه گزارش خبرداغ به نقل از تسنیم: سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن ارائه توصیه‌هایی برای حفظ سلامتی در سفر اربعین، به زائران توصیه کرد قبل از سفر، دوره واکسیناسیون کرونا را تکمیل کنند.

فرشید رضایی با بیان اینکه زائران کربلا قبل از سفر اربعین، دوره واکسیناسیون کرونا خود را تکمیل کنند، اظهار کرد: زائران اربعین اگر از آخرین تاریخ تزریق واکسن‌شان بیشتر از 6 ماه گذشته است، واکسن کرونا دوز یادآور را بزنند.

وی تاکید کرد: زائران عزیز اربعین در طول پیاده‌روی مایعات کافی بنوشند و از آب سالم و فراوان، غذاهای پخته‌شده تازه و گرم، میوه پوست‌دار و شسته‌شده استفاده کنند.

رضایی ادامه داد: زائران از چند روز قبل از اربعین، پیاده‌روی منظم داشته باشند و برای سلامتی زانوها، هنگام پیاده‌روی از عصا استفاده کنند. از کفش راحت و مخصوص پیاده‌روی و دو جوراب یا جوراب حوله‌ای استفاده کنند. از کوله پشتی مناسب استفاده کرده و از حمل بار اضافی و سنگین پرهیز کنند.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت گفت: وسایل ضروری همراه زائران شامل داروهای بیماری‌های زمینه‌ای برای 10 روز، چسب زخم، پودر ORS، نمک، آلوخشک و انجیرخشک (برای پیشگیری از یبوست)، قاشق و لیوان، دمپایی، صابون و چراغ قوه است.

فرشیدی با بیان این که زائران در فواصل زمانی منظم، به خود استراحت دهند و از مواجه طولانی‌مدت با آفتاب خودداری کنند، افزود: زائران برای در امان بودن از آفتاب و نور شدید خورشید از عینک آفتابی، کلاه لبه‌دار و کرم ضد آفتاب، استفاده کنند. از لباس مناسب، گشاد و با الیاف نخی به تن کنند.

وی بیان کرد: زائران در طول پیاده‌روی مایعات کافی بنوشند. در اماکن شلوغ و پر تجمع، از ماسک استفاده کنند و در صورت داشتن علایم بیماری، ماسک بزنند و از دیگران فاصله بگیرند و به مراکز درمانی اطلاع دهند.

سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با اشاره به این که وبا یک اسهال عفونی خطرناک است که از طریق آب، غذا و دست آلوده منتقل می‌شود، گفت: لازم است زائران به طور منظم دست‌های خود را با آب و صابون بشویند و از آب سالم و فراوان، غذاهای پخته‌شده تازه و گرم، میوه پوست‌دار و شسته‌شده استفاده کنند.

فرشیدی افزود: زائران اربعین از خوردن هرگونه سالاد و سبزیجات، ماهی، لبنیات غیر پاستوریزه و غذاهای دارای سس و کشک، خودداری کنند. اگر با تب، سرفه، ضایعات پوستی اسهال و استفراغ مواجه شدند؛ فوراً به دنبال مراقبت‌های پزشکی باشند.

وی در پایان از زائران اربعین خواست پس از بازگشت از سفر قرنطینه را رعایت کنند و مخصوصاً از خانم های باردار، سالمندان، افراد دارای بیماری زمینه‌ای و نقص ایمنی فاصله بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: