کد خبر: ۹۲۷۷۲۰
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۸
تعداد بازدید: ۳۶۴
یافته‌های یک پژوهش جدید بر اساس گردآوری داده‌های مربوط به پنج دهه نشان می‌دهد زنگ زدن گوش یا به اصطلاح پزشکی «تینیتوس» حدود ۷۴۹ میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا می‌کند.

به گزارش خبرداغ به نقل از همشهری آنلاین: یافته‌های یک پژوهش جدید بر اساس گردآوری داده‌های مربوط به پنج دهه نشان می‌دهد زنگ زدن گوش یا به اصطلاح پزشکی «تینیتوس» حدود ۷۴۹ میلیون نفر را در سراسر جهان مبتلا می‌کند.

به نقل از واشینگتن پست زنگ زدن گوش که نه یک بیماری بلکه یک علامت یک مشکل زمینه‌ای است، به معنای شنیدن صداهای مداوم یا متناوب در یک یا هر دو گوش است بدون اینکه منبع  خارجی برای صدا وجود داشته باشد. این صداهای شنیده‌شده بوسیله افراد به جز زنگ زدن، ممکن است به صورت صدای تق‌تق، فش‌فش، وزوز و سوت زدن توصیف شود.

این بیماری 750میلیون نفر را در جهان آزار می‌دهد

در اغلب موارد، علت این تینیتوس آسیبی به دستگاه شنوایی است که شامل گوش، مناطق مغزی مربوط به شنوایی و اعصابی می‌شود که آنها را به هم متصل می‌کند.

تینیتوس می‌تواند علامتی از حدود ۲۰۰ بیماری متفاوت باشد، از جمله انسداد مجرای گوش، جراحات سر و گردن، عفونت سینوس، برخی داروها، مجموعه‌ای از بیماری‌ها و مشکلات پزشکی و نیز از دست رفتن شنوایی ناشی از قرار گرفتن درذازمدت در معرض سروصدای بلند یا ناشنوایی مربوط به افزایش سن. همچنین برخی از افراد به دلایلی نامعلوم ممکن است دچار تینیتوس شوند.

این پژوهشگران تفاوت چندانی از لحاظ ابتلای زنان و مردان به تینیتوس یا زنگ زدن گوش نیافتند، اما میزان بروز این علامت با افزایش سن بیشتر می‌شود و از ۱۴ درصد در میانسالی به ۲۴ درصد در ۶۵ سالگی و بالاتر می‌رسد.

گرچه درمان یکسانی برای افراد دچار تینیتوس وجود ندارد، اما یافتن و درمان کردن بیماری زمینه‌ای ممکن است باعث خاموش شدن زنگ زدن گوش شود. اگر این کار امکان‌پذیر نباشد، ممکن است پزشک شیوه‌هایی را برای کنترل اثرات تینیتوس بر زندگی روزانه تجویز کند، از جمله استفاده از سمعک، تولیدکننده‌های صدا (برای استفاده داخلی یا خارجی)، تکنیک‌های برای کاهش استرس و افزایش آرمیدگی و در صورت لزوم تجویز دارو یا مشاوره.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: