کد خبر: ۹۲۵۱۴۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۷
تعداد بازدید: ۲۹۱
سرعت افزایش آمارهای کرونا در مازندران روز به روز بیشتر می‌شود؛ پس از ۴۵ روز بدون فوتی، طی ۲۴ ساعت اخیر دوباره آمار مرگ ناشی از کرونا به مازندران بازگشت و تعداد بستری‌های روزانه نیز با افزایش سه برابری نسبت به روز گذشته، بعد از ۱۳۸ روز دوباره سه رقمی شد.

بازگشت مرگ کرونایی به مازندران پس از ۴۵ روز / افزایش سه برابری بستری‌های جدید بیماران در ۲۴ ساعت اخیربه گزارش خبرداغ به نقل از ایرنا: سرعت افزایش آمارهای کرونا در مازندران روز به روز بیشتر می‌شود؛ پس از ۴۵ روز بدون فوتی، طی ۲۴ ساعت اخیر دوباره آمار مرگ ناشی از کرونا به مازندران بازگشت و تعداد بستری‌های روزانه نیز با افزایش سه برابری نسبت به روز گذشته، بعد از ۱۳۸ روز دوباره سه رقمی شد.

 آمارهای اعلام شده توسط دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل نشان می‌دهند که سایه موج هفتم کرونا هر روز بر سر مازندران گسترده‌تر می‌شود. به طوری که مرگ‌ ناشی از ابتلا به کووید۱۹ دوباره در مازندران مشاهده شده و تعداد بستری‌های روزانه نیز در یک شبانه‌روز نسبت به روز قبل حدود سه برابر افزایش یافت.

طی شبانه‌روز منتهی به ظهر روز یکشنبه -۲۶ تیر- با مرگ یکی از بیماران مبتلا به کرونا در مازندران، نخستین مرگ کرونایی مازندران طی چهارمین ماه سال جاری و سی‌ودومین مرگ کرونایی از ابتدای امسال تا کنون در این استان ثبت شد تا زنگ خطر را برای ساکنان و مسافران این استان به صدا در آورد.

آخرین مرگ ناشی از کرونا که در مازندران ثبت شده بود مربوط به تاریخ ۱۱ خرداد است که یک نفر در مازندران قربانی کرونا شده بود. از آن روز تا ۲۵ تیر یعنی به مدت ۴۵ روز هیچ مورد مرگ ناشی از ابتلا به کرونا در مازندران به ثبت نرسیده بود و مازندران طولانی‌ترین دوره بدون مرگ کرونایی را از ابتدای شیوع این بیماری تجربه کرد.

مرگ یک بیمار در مازندران طی ۲۴ ساعت گذشته با توجه به افزایش آمارهای مربوط به بستری و مراجعات روزانه، هشداری برای افزایش مرگ‌های کرونایی در این استان محسوب می‌شود. خرداد امسال یک مرگ، اردیبهشت دو مرگ و فروردین ۲۸ مرگ ناشی از کرونا در بیمارستان‌های مازندران ثبت شد.

هشدار این یک مورد مرگ کرونایی زمانی بیشتر به چشم می‌آید که افزایش سه برابری بستری‌های جدید بیماران کرونایی در ۲۴ ساعت اخیر نسبت به شبانه‌روز قبل مورد توجه باشد.

طبق آمارهای اعلام شده، در شبانه‌روز منتهی به ظهر امروز –یکشنبه- ۱۵۴ نفر به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های مازندران بستری شدند که ۹۹ نفر بیشتر از آمار بستری‌های جدید روز شنبه ۲۵ تیر است. این در حالی است که آخرین بار در روز ۹ اسفند ۱۴۰۰ تعداد بستری‌های جدید و روزانه کرونا در مازندران سه رقمی بود که عدد ۱۳۱ بستری طی یک شبانه‌روز در آن تاریخ ثبت شد. به بیان ساده‌تر پس از ۱۳۸ روز یک بار دیگر آمار بستری‌های جدید مازندران سه رقمی شد.

با بستری شدن این ۱۵۴ نفر و ترخیص ۸۲ تن از بیماران طی یک شبانه‌روز گذشته، تعداد مجموع بستری‌شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های مازندران نیز از ۲۶۳ نفر در ظهر روز شنبه ۲۵ تیر به ۳۳۵ نفر در ظهر امروز -۲۶ تیر- رسید. آمارها نشان می‌دهند که مجموع تعداد بستری‌شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های مازندران طی یک هفته حدود ۲.۵ برابر افزایش یافت و از ۱۳۰ نفر در ۱۹ تیر به ۳۳۵ نفر در روز ۲۶ تیر رسید.

 

کرونا در مازندران به استناد نقشه رنگ‌بندی کرونایی که از سوی وزارت بهداشت منتشر می‌شود نیز در حال گسترش است. طی روزهای اخیر رنگ قرمز کرونایی پس از نزدیک به سه ماه یک بار دیگر با قرمز شدن رامسر به مازندران بازگشت و شهرستان‌های سیمرغ، جویبار، محمودآباد و قائمشهر نیز در وضعیت نارنجی قرار گرفته‌اند. رنگ نارنجی به معنای بستری روزانه بیش از ۶ نفر در یکصد هزار نفر جمعیت و ورود به وضعیت پرخطر کرونایی است.

۱۳ شهرستان بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، سوادکوه، سوادکوه شمالی، آمل، نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس‌آباد و تنکابن در محدوده زرد کرونایی قرار دارند. یعنی در این شهرستان‌ها آمار بستری روزانه بابت ابتلا به کرونا بین چهار تا ۶ نفر از هر یکصد هزار نفر است.

فقط شهرستان‌های بابل، بابلسر، فریدونکنار و گلوگاه هنوز در شرایط آبی کرونایی باقی مانده‌اند. در حالی که هفته گذشته ۱۲ شهرستان مازندران در وضعیت آبی کرونایی قرار داشتند.

به گفته مقامات دانشگاه علوم پزشکی مازندران، تعداد مراجعات به مراکز درمانی این استان طی یک هفته اخیر به بیش از ۷۰۰ نفر در روز رسیده است. البته وضعیت به گونه‌ای است که برای اثبات آغاز همه‌گیری کرونا در مازندران نیازی به بیان آمارها نیست. تقریبا در همه خانواده‌ها طی دو هفته اخیر می‌توان افرادی را یافت که علائمی از سرماخوردگی در آن‌ها دیده شد. بسیاری از این افراد نیز برخوردی عادی‌انگارانه با بیماری‌شان داشتند و خوشبختانه در مدت کوتاهی وضعیت جسمی‌شان بهبود یافت. اما این حجم از عادی‌انگاری نسبت به بیماری نگرانی‌هایی را هم بابت افزایش سرعت شیوع کرونا در جامعه ایجاد کرده است.

کارشناسان و پزشکان تأکید می‌کنند که با وجود افزایش ضریب ایمنی جامعه در مقابل کرونا به دلیل واکسیناسیون سراسری، ضرورت رعایت نکات بهداشتی با توجه به مرموز بودن ویروس کرونا و احتمال تغییر رفتار آن الزامی و پراهمیت است. ضمن این که تزریق دُز چهارم واکسن نیز از سوی پزشکان و کارشناسان و مسئولان حوزه بهداشت و درمان تأکید می‌شود.

تزریق دز چهارم واکسن کرونا برای افرادی که ۶ ماه از زمان دریافت دز سوم واکسن‌شان گذشته باشد آغاز شده است. ضمن این که گروه‌های پرخطر نیز باید دز چهارم واکسن را دریافت کنند تا از ایمنی بیشتری برخوردار شوند. همه افراد می‌توانند اطلاعات مربوط به دریافت دز چهارم واکسن را از مراکز بهداشت سراسر استان دریافت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: