کد خبر: ۹۲۴۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۵
تعداد بازدید: ۵۵۹
یک برند چینی که زمانی «هرمس بستنی» نام داشت، پس از آنکه کاربران اینترنتی گفتند برخی از محصولات آن به هیچ عنوان آب نمی‌شوند به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است!

به گزارش خبرداغ به نقل از همشهری آنلاین: یک برند چینی که زمانی «هرمس بستنی» نام داشت، پس از آنکه کاربران اینترنتی گفتند برخی از محصولات آن به هیچ عنوان آب نمی‌شوند به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است!

 
 

بستنی‌ این شرکت چینی به هیچ‌ وجه آب نمی‌شود!

به نقل از خبرگزاری فرانسه، تصاویر ویدئوهای منتشر شده نشان می‌دهد، بستنی‌های شرکت چایس‌کریم (Chicecream) حتی وقتی کنار شعله‌ای قرار می‌گیرند، آب نمی‌شوند!

در یکی از این ویدئوها شخصی یک اتاق با دمای ۳۱ درجه سانتی‌گراد به مدت حدود یک ساعت بستنی را در معرض شعله بسیار داغ قرار و نشان داد که این بستی به‌صورت کامل ذوب نمی‌شود.

این فیلم باعث حیرت کاربران شد و آنها را نسبت به قیمت‌های بالای این شرکت و اینکه آیا محصولات مملو از مواد افزودنی هستند یا خیر، بدبین کرد.

گران ترین بستنی چایس‌کریم حدود ۱۰ دلار قیمت دارد. این شرکت با این حال مدعی شد که محصولاتش مطابق با مقررات ملی ایمنی مواد غذایی است.

این برند در پستی در شبکه اجتماعی ویبو که نزدیک به ۱۷۰ هزار لایک به‌دست آورد، نوشت: «ما معتقدیم قضاوت درباره کیفیت بستنی با پختن، خشک کردن یا گرم کردن آن علمی نیست.»

نگهدارنده‌ها که یک افزودنی غذایی برای حفظ ساختار هستند، معمولا در بستنی‌های تولید انبوه مورد استفاده قرار می‌گیرند و به طور گسترده‌ای تایید شده هستند.

وانگ سیلو، بازرس ارشد مواد غذایی ملی چین نیز گفت: «محصولاتی که برای غلیظ کردن بستنی استفاده می‌شوند، بی‌خطر هستند.»

چایس‌کریم خود را به‌عنوان یک جایگزین چینی برای مارک‌های غربی با استفاده از ترکیبات ظاهرا طبیعی و طرح‌های الهام گرفته شده محلی معرفی کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: