کد خبر: ۹۱۹۷۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۰
تعداد بازدید: ۵۷۲
جدایی هافبک تیم ملی فوتبال ایران از شباب الاهلی امارات قطعی است و به نظر می رسد نوراللهی بعد از یگ فصل به پرسپولیس باز خواهد گشت.

بازگشت کاپیتان محبوب به پرسپولیسبه گزارش خبرداغ به نقل از خبرآنلاین: احمد نوراللهی یکی از بازیکنان موفق پرسپولیس در سال‌های اخیر بود. بازیکنی که ابتدای این فصل پس از هشت سال از جمع سرخپوشان جدا شد و به شباب الاهلی امارات پیوست.

این بازیکن فصل تقریبا موفقی را در این تیم اماراتی پشت سر گذاشت اما اختلاف با سرمربی تیمش مهدی علی در جریان مسابقات لیگ قهرمانان آسیا موجب شد تا وضعیت ادامه همکاری او با تیم اماراتی با ابهاماتی مواجه شود.

حالا شنیده می شود نوراللهی در پایان فصل با پایان قراردادش از شباب الاهلی جدا می‌شود و به پرسپولیس باز خواهد گشت.

او هنوز پیشنهادی را از امارات و قطر دریافت نکرده و پرسپولیس ممکن است بتواند این هافبک را تا پیش از جام جهانی جذب کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: