به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، علیاصغر کلانتری سرمربی فجرسپاسی بعد از ظهر روز شنبه در نشست خبری قبل بازی تیمش مقابل گلگهر سیرجان در هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر اظهار کرد: ما بعد از تعطیلات چند روزی استراحت کردیم و بعد از تمرینات را شروع کردیم و بازیکنان مد نظر خود را جذب کردیم. ما شرایط خوبی را برای آمادگی داشتیم و امیدوارم نیم فصل دوم را به خوبی شروع کنیم. همه اعضای مجموعه میخواهند شرایط تیم نسبت به نیم فصل اول بهتر باشد. وضعیت باشگاه گلگهر بسیار خوب است و آقای قلعهنویی همیشه استاد ما بودند. بازی برای هر دو تیم سخت است و تیم ما میخواهد موفق باشد.
او ادامه داد: امیدوارم یک بازی جوانمردانه از دو تیم شاهد باشیم و بتوانیم یک امتیاز خوبی از این بازی کسب کنیم و در آینده از نظر روحی بهتر شویم.
کلانتری درباره محروم و مصدوم تیمش گفت: محروم نداریم اما امیکرون تیم ما را اذیت کرد و چند بازیکن تیم به علت کرونا در جمع ما حضور ندارند.
دو تیم گلگهر و فجرسپاسی فردا (یکشنبه) در چارچوب هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر، ساعت ۱۵ در ورزشگاه اختصاصی گلگهر به مصاف هم میروند.
انتهای پیام/