کد خبر: ۹۱۰۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۲
تعداد بازدید: ۴۴۶
رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان تهران با اشاره به اعلام خبر ارسال لایحه جدیدی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، گفت: بر اساس اعلام رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بودجه مورد نیاز برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است.

جزییات تازه درباره همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ مستمری بازنشستگان تا ۹ میلیون تومان ترمیم می‌شود؟به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا : رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان تهران با اشاره به اعلام خبر ارسال لایحه جدیدی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، گفت: بر اساس اعلام رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بودجه مورد نیاز برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است.

رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان تهران با اشاره به اعلام خبر ارسال لایحه جدیدی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، گفت: «بر اساس اعلام رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بودجه مورد نیاز برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است در حالی که کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ تنها ۹۰ هزار میلیارد تومان بابت مطالبات سازمان تامین اجتماعی و ۴۰ هزار میلیارد تومان بابت اجرای قوانین مرتبط با بیمه ایثارگران اختصاص داده است. با این حساب دولت باید متوجه باشد که لایحه همسان‌سازی باید با محوریت مطالبات سازمان تامین اجتماعی و در نظر گرفتن سهم متناسب‌سازی ۱۴۰۱ در آن تنظیم شود.»

علی دهقان‌کیا بابیان اینکه هر تغییر در لایحه دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید با علم به مطالبات سازمان تامین اجتماعی تنظیم شود، گفت: «با توجه به اعلام خبر ارسال لایحه جدید همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به مجلس، از مجلس و دولت می‌خواهیم که همسان‌سازی را بدون توجه به مطالبات سازمان تامین اجتماعی و سهم منابع متناسب‌سازی در آن تصویب نکند. در لایحه دائمی شدن همسان‌سازی دولت گذشته، پرداخت مطالبات سازمان تامین اجتماعی مورد توجه قرار گرفته بود اما به دلیل مخالفت گروهی از نمایندگان با تصویب آن و تمایل رئیس جمهور برای تنظیم لایحه جدید، تصویب نشد. در لایحه جدید باید پرداخت مطالبات با نگاه به متناسب‌سازی و استمرار اجرای آن قرار گیرد تا سازمان تامین اجتماعی بتواند متناسب‌سازی را برای سال‌های آینده استمرار دهد؛ البته باید شرکت‌های سودده و موثر دولت به سازمان واگذار شوند تا سازمان از محل جمع آوری سود آنها، متناسب‌سازی را اجرا کند؛ در واقع نباید شرکت‌هایی واگذار شوند که سازمان را مجبور به فروش آنها کند.» 

رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان تهران با بیان اینکه بر اساس اعلام آقای ولی اسماعیلی (رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی)، بودجه مورد نیاز برای تکمیل متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است، گفت: «این در حالی است که کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ تنها ۹۰ هزار میلیارد تومان بابت مطالبات سازمان تامین اجتماعی و ۴۰ هزار میلیارد تومان بابت اجرای قوانین مرتبط با بیمه ایثارگران اختصاص داده است. با این وصف نمی‌توان لایحه دائمی شدن همسان‌سازی را بدون تکمیل رقم، متناسب‌سازی واقعی دانست و باید به این موضوع توجه شود. در نتیجه سازمان جدا از ۴۰ هزار میلیارد تومان مربوط به ایثارگران برای اجرای متناسب‌سازی با بودجه بیشتری نیاز دارد.» 

وی افزود: «در نتیجه اگر سال ۱۴۰۱ اولین سال اجرای قانون دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باشد، باید در این سال ۱۶۰ هزار میلیارد تومان برای سازمان تامین اجتماعی در نظر گیرند تا ۱۲۰ هزار میلیارد تومان آن به مصرف متناسب‌سازی برسد؛ البته باید توجه داشت که سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۱، ۱۴۹ هزار میلیارد تومان کسری منابع دارد که به سه محل منابع متناسب‌سازی، ۳ درصد سهم دولت از حق بیمه‌های کارگران و ۲۶ قانون بیمه‌ای جاری کشور برمی‌گردد که تعهدات آن باید توسط سازمان تامین اجتماعی اجرا شود. در نتیجه کسری منابع سازمان موضوع جدی و هزینه‌زاست که اگر در لایحه همسان‌سازی مورد توجه قرار نگیرد، چارچوب آن را برهم می‌ریزد.» 

دهقان‌کیا با بیان اینکه از دولت اننتظار داریم که در لایحه همسان‌سازی به واقعیت‌های معیشتی توجه کند و مانند لایحه دولت گذشته به ترمیم حقوق و مستمری بازنشستگان در صندوق‌های بازنشستگی یکسان نگاه کند و میان صندوق‌ها تبعیض قائل نشود، گفت: «در لایحه قبلی این پیش‌بینی وجود داشت که هرگاه مستمری بازنشستگان از حداقل حقوق بازنشستگان کشوری عقب افتاد، ترمیم صورت گیرد تا حداقل‌بگیران کشوری و تامین اجتماعی در یک سطح قرار گیرند اما با توجه به عقب‌ماندگی‌های معیشتی و بی‌توجهی دولت گذشته به ترمیم مستمری‌ها متناسب با هزینه‌های سبد معیشت (موضوع بند ۲ ماده ۴۱ قانون کار و ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی) از دولت آقای رئیسی انتظار داریم که حقوق ناخالص بازنشستگان را متناسب با نرخ سبد معیشت بروزرسانی کند. در حال حاضر نرخ سبد معیشت به حدود ۹ میلیون تومان برای سال ۱۴۰۰ رسیده است؛ البته نرخ غیررسمی آن در حدود ۱۲ میلیون تومان است اما کف ۹ میلیون تومان باید مبنای پرداخت مستمری و حقوق به بازنشسشتگان باشد. در این زمینه منتظر عدد نهایی تعیین دستمزد در شورای عالی کار می‌مانیم اما همسان‌سازی و افزایش مستمری سالیانه باید به گونه‌ای برهم قرار گیرند که این حداقل ۹ میلیون تومانی را پوشش دهند.» 

رئیس کانون بازنشستگان کارگری شهرستان تهران، افزود: «بودجه داخلی سازمان تامین اجتماعی برای سال ۱۴۰۱، ۴۵۰ تا ۴۷۰ هزار میلیارد تومان است. با توجه به اینکه حدود یک چهارم آن در کسری قرار می‌گیرد، دولت مکلف است که از محل بدهی خود عمده آن را جبران کند و گرنه تفاوتی میان این دولت و دولت گذشته وجود نخواهد داشت. به هر صورت بودجه متناسب‌سازی باید درست دیده شود؛ البته حتی اگر این اتفاق نیفتد در نهایت دولت باید بابت آن پاسخگو باشد، چراکه بازنشستگان تامین اجتماعی وضعیت اقتصادی کشور را متوجه دولت می‌دانند؛ البته دولت چند نوبت اعلام کرده که شاخص‌های اقتصادی در حال بهبود است. از آنجا که قیمت نفت هم بالا رفته و ابرهای تیره اقتصاد در حال کنار رفتن هستند و شرایط بین‌المللی ایران در حال بهبود است، انتظار داریم که لایحه همسان‌سازی هم متناسب با این شرایط، تنظیم و به قانون تبدیل شود.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
اعتراض
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۱
0
0
در طول سال یک بار به حقوق‌ها در حدود 10-20 درصد اضافه می‌شود اما برخی شرکت‌های تولیدی لبنیاتی در طول سال چند بار اقدام به افزایش قیمت می‌کنند و به کسی هم پاسخگو نیستند و دستگاه‌های نظارتی هم توجهی ندارند چرا؟!
حرف دل همه بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۱
0
0
که بخشنامه‌ای شرایط پرداخت و دریافت وام 50 الی 100 میلیون تومانی بدون ضامن توسط بانک مرکزی به کل بانک ها در سراسر کشور ابلاغ شده است ولی متاسفانه برخی مسئولین بانک ها همکاری نمی کنند.
مشکل اصلی اینجاست که متاسفانه برخی مسئولین بانک ها برای بازنشستگان تامین اجتماعی با 1 الی 3 ضامن هم وام نمی دهند.
که بخشنامه‌ای توسط بانک مرکزی به کل بانک ها در سراسر کشور ابلاغ شده است ولی متاسفانه مسئولین بانک ها همکاری نمی کنند.
سوال اینجاست چرا بانک های کشور برای تسهیلات پرداخت وام های 200 الی 500 میلیون تومانی برای پولداران و سرمایه داران مشکل بودجه ندارند؟ به خاطر که رشوه دریافت می کنند.

از رئیس سازمان تامین اجتماعی در خواست داریم حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از رفاه کارگران به بانک دیگر انتقال دهد چون به خاطر که بانک رفاه کارگران متاسفانه هیچ تسهیلات به بازنشستگان تامین اجتماعی نمی دهند.

چندین بار در مورد بانک رفاه کارگران کد شعبه 974 شهر گلستان بهارستان جاده تهران ساوه بابت همکاری نکردند و هنوز هم همکاری نمی کنند و پرداخت وام 50 الی 100 میلیون تومانی بدون ضامن به بازنشستگان تامین اجتماعی خودداری کردند و می کنند در رسانه های اعتراض کرده ایم ولی متاسفانه تاکنون هیچ کس بررسی، پیگیری و رسیدگی نکرده است چرا؟

رئیس‌کل بانک مرکزی متاسفانه تاکنون از پرداخت وام بدون ضامن کوتاهی کرده است با عملکرد و رفتار مسئولین بانک ها بر خورد نمی کند چرا؟

سوال اینجاست که چرا وام های مختلف بازنشستگان کشوری و لشکری در سامانه ثبت نام خدمات اینترنتی انجام می شود ولی بازنشستگان تامین اجنماعی درسراسر کشور صورت و انجام نمی شود چرا؟ به خاطر ناتوانی، کوتاهی، بی مدیریتی، بی نظمی، اهانت و خیانت مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و دیگر مسئولان سازمان تامین اجتماعی بوده است.
و فقط بازنشستگان تامین اجتماعی حقوق بازنشستگی خود را از شعب بانک رفاه شهر تهران دریافت می کنند ثبت نام در سامانه ثبت نام وام قرض الحسنه انجام می دهند آیا بقیه بازنشستگان تامین اجتماعی در سراسر کشورآدم نیستند و جزء کشور نیستند. .
بازنشستگانی که متقاضی دریافت این تسهیلات هستند می‌توانند از طریق تمامی شعب بانک رفاه اقدام کنند. و این در حالی است که متاسفانه مسئولین بانک ها رفاه کارگران انجام نمی دهند چرا؟

۰۹:۵۰ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۰
از امروز؛ ثبت نام وام بدون ضامن آغاز شد
وام,وام بدون ضامن
دستورالعمل بدون ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن به بانک ها ابلاغ و از امروز امکان ثبت نام متقاضیان وجود دارد.
وام بدون ضامن ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان، مستمری بگیران و شاغلان نهاد‌های دولتی و غیردولتی در نظر گرفته شده است که بنا به دستور وزارت اقتصاد، شرایطی دارد.

مدرک مورد نیاز برای دریافت وام تا ۵۰ میلیون تومان تنها نامه کسر از حقوق است اما برای دریافت وام تا ۱۰۰ میلیون تومان علاوه بر کسر از حقوق به سفته یا چک نیز نیاز است.

این وام در ۱۳ بانک دولتی از جمله بانک مسکن، سپه، رفاه کارگران، کشاورزی، ملی، پست بانک، توسعه صادرات، صنعت و معدن، قرض‌الحسنه مهر ایران، ملت و تجارت به متقاضیان ارائه می‌شود.
به گفته ساعدی اعتبارسنجی این وام را بانک ها انجام نمی دهند و با بانک مرکزی است. اگر بانک‌ها از ارائه این وام به متقاضیان واجد شرایط خودداری کنند افراد می‌توانند با بازرسی بانک، این موضوع را در میان بگذارند.
امروز سه شنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ است که متاسفانه بانک رفاه کارگران شهرگلستان بهارستان جاده تهران ساوه از پرداخت وام بدون ۵۰ و ۱۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن خودداری کرده است و متاسفانه انجام نمی دهد چرا؟
پرداخت نوبت اول وام ۱۲ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری
ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود
ولی متاسفانه بازنشستگان تامین اجنماعی آدم نیستند و جزء این کشور نیستند.

با پرداخت مبلغ 7 میلیون تومان وام قرض الحسنه به بازنشستگان تامین اجتماعی مشکلات بازنشستگان را حل وفصل نمی کنند و این مبلغ وام به درد بازنشستگان تامین اجتماعی نمی خورد.
و این مبلغ 7 میلیون تومان متاسفانه تاکنون به برخی از بازنشستگان پرداخت نکردند و فقط به بازنشستگان شهر تهران دریافت کردند و بقیه بازنشستگان تامین اجتماعی از وام الحسنه محروم هستند چرا؟

در پاسخ به رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر سراسر کشور
وام بازنشستگان,پرداخت نوبت اول بازنشستگان کشوریپرداخت نوبت اول وام ۱۲ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری
وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری امروز پرداخت می‌شود
هفتمین مرحله وام ۲۵ میلیون تومانی ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری تا عصر امروز برای مشمولان این تسهیلات پرداخت می شود.
ولی متاسفانه بازنشستگان تامین اجنماعی آدم نیستند و جزء این کشور نیستند

بازنشستگان متقاضی وام تأمین اجتماعی را سرگردان کرده‌اند
با توجه به اعلام مسئولان تأمین اجتماعی برای دریافت وام بازنشستگان به بانک رفاه کارگران به عنوان بانک عامل پرداخت مستمری‌ام مراجعه کردم که گفتند از این وام خبری نیست و اگر وام دیگری می‌خواهی، باید سپرده‌گذاری کنی تا پس از ۶ ماه اگر شرایط‌اش را داشتی، به تو وام پرداخت شود. بعد با کلی هزینه به شعبه تأمین اجتماعی واقع در جنب بیمارستان این سازمان رفتم که پاسخ دادند باید به کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی مراجعه کنم، که در آنجا هم متوجه شدم سایت پرداخت وام به بازنشستگان مسدود شده است!‌ چرا مسئولان تأمین اجتماعی عده‌ای پیرمرد و پیرزن بازنشسته را برای دریافت وام به دنبال نخودسیاه می‌فرستند و قبل از آن که منابع آن را برای تمامی مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی تامین کنند ، خبرش را اعلام می‌دارند؟
وعده وام ۱۰۰ میلیون تومانی مردم را سرگردان کرده است
برای دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن به بانک رفاه کارگران مراجعه کردم که به گفته متصدی بانک ابتدا باید ۱۰۰ میلیون تومان به مدت ۳ ماه در بانک سپرده‌گذاری ‌کنم تا در صورت تایید، بعد از این مدت بتوانم وام بگیرم و یا اگر ۵۰ میلیون تومان سپرده بگذارم، می‌توانم وام ۴۰ میلیون تومانی دریافت کنم! سوال اینجاست که اگر یک فرد بازنشسته این مبلغ پول را داشته باشد، دیگر چه نیازی به دریافت وام دارد؟ چرا بانک مرکزی ابلاغیه این وام‌ها را همان‌گونه که در رسانه‌ها اعلام می‌کنند، به بانک‌ها نمی‌فرستد تا بازنشستگان و شاغلان از این سردرگمی نجات یابند؟
اگر بانک ها وام 50 الی 100 میلیون تومانی بدنون ضامن ندادند، بازنشستگان تامین اجتماعی شکایت کنند/ قانون و اعتراض کردن در کشور وجود دارد، ولی اما متاسفانه بررسی، پیگیری، رسیدگی، عمل و اجرا نمی شود چرا؟

بازنشستگان متقاضی وام تأمین اجتماعی را سرگردان کرده‌اند با توجه به اعلام مسئولان تأمین اجتماعی برای دریافت وام بازنشستگان به بانک رفاه کارگران به عنوان بانک عامل پرداخت مستمری‌ام مراجعه کردم که گفتند از این وام خبری نیست و اگر وام دیگری می‌خواهی، باید سپرده‌گذاری کنی تا پس از ۶ ماه اگر شرایط‌اش را داشتی، به تو وام پرداخت شود. بعد با کلی هزینه به شعبه تأمین اجتماعی واقع در جنب بیمارستان این سازمان رفتم که پاسخ دادند باید به کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی مراجعه کنم، که در آنجا هم متوجه شدم سایت پرداخت وام به بازنشستگان مسدود شده است!‌ چرا مسئولان تأمین اجتماعی عده‌ای پیرمرد و پیرزن بازنشسته را برای دریافت وام به دنبال نخودسیاه می‌فرستند و قبل از آن که منابع آن را برای تمامی مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی تامین کنند ، خبرش را اعلام می‌دارند؟ وعده وام ۱۰۰ میلیون تومانی مردم را سرگردان کرده است برای دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی بدون ضامن به بانک رفاه کارگران مراجعه کردم که به گفته متصدی بانک ابتدا باید ۱۰۰ میلیون تومان به مدت ۳ ماه در بانک سپرده‌گذاری ‌کنم تا در صورت تایید، بعد از این مدت بتوانم وام بگیرم و یا اگر ۵۰ میلیون تومان سپرده بگذارم، می‌توانم وام ۴۰ میلیون تومانی دریافت کنم! سوال اینجاست که اگر یک فرد بازنشسته این مبلغ پول را داشته باشد، دیگر چه نیازی به دریافت وام دارد؟ چرا بانک مرکزی ابلاغیه این وام‌ها را همان‌گونه که در رسانه‌ها اعلام می‌کنند، به بانک‌ها نمی‌فرستد تا بازنشستگان و شاغلان از این سردرگمی نجات یابند؟

سوال اینجاست چرا مسئولین بانک ها بی رفاه کارگران بخشنامه بانک مرکزی از 7 بهمن در باره پرداخت وام 50 الی 100 میلیون تومانی بدون ضامن را تاکنون عمل و اجرا نکردند و هنوز هم نمی کنند؟
و مسئولان و نمایندگان مجلس هم تاکنون هیچ اقدامی و اعتراضی نمی کنند، خفه خون گرفتند و سکوت اختیار کرده اند چرا؟
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: