به گزارش خبرداغ ، علیمحمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفتوگو با فارس، با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در خودباوری و اعتماد و میدان دادن به جوانان، اظهار داشت: اوایل انقلاب عمده کار بر دوش جوانان بود. از تظاهراتهای گسترده که توسط دانشجویان صورت میگرفت تا ساماندهی برخی تحرکات انقلابی.
وی افزود: بسیاری از نهادهای انقلابی امروز همچون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بنیاد مسکن و کمیته انقلاب اسلامی از سوی جوانان راهاندازی و تاسیس شد. زمانی که سپاه انقلاب اسلامی شروع به فعالیت کرد متوسط سن در آن کمتر از 20 سال بود و فقط 2 درصد از اعضای سپاه سنی بالای 30 سال داشتند.
نماینده اسبق مجلس با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی با همت، تلاش، ایثار و فداکاری جوانان به پیروزی رسید، گفت:جوانان همواره پای ثابت انقلاب بودند و در میدانهای عمل فداکارانه تلاش میکردند.
نمازی با اشاره به نقش برجسته و پرشور جوانان در دفاع مقدس، گفت: اگر بگوییم بار اصلی جبهه و جنگ به لحاظ پشتیبانی و حضور در خط مقدم جنگ بر دوش جوانان بود، بی راه نگفتهایم. اکثر فرماندهان لشکرهای بزرگ زمان جنگ را جوانان 20 تا 27 ساله راهبری و هدایت میکردند.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب بسیاری از جوانان برای کرسیهای مختلف پارلمانهای ملی و محلی نامزد شدند و حتی جزو برگزار کنندگان انتخابات شدند بنابراین حضور جوانان در صحنههای مختلف نظام و اداره کشور چشمگیر و محصول انقلاب اسلامی بوده است.
*جوانان مسلح به علم شوند/ باید به سمت کارکرد حزبی برویم
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با تاکید بر اینکه اداره کشور باید بر طبق قانون اساسی باشد، گفت: جوانان ما که آینده کشور، نظام و انقلاب هستند باید مسلح به علم شوند و مراتب علمی را مجدانه دنبال کرده و وقت و زمان خود را صرف مطالعه و تحصیل در مقاطع مختلف کنند.
به گفته نمازی، جوانان باید قبل از اینکه سهم خود را در اداره کشور بیابند، کشورداری را در احزاب و تشکلهای مختلف فرا بگیرند. باید به خاطر جوانان هم که شده کشور را به سمت تحزب پیش ببریم.
وی افزود: حلقه میانی بین دانشگاه و مسئولیت حزب است چرا که در همه جای دنیا کادرسازی در احزاب صورت میگیرد. جوانان ما باید در میدان عمل شایستگیهای خود را اثبات کنند نه اینکه با رانت و لابیگری مسئولیتها به آنها صدقه داده شود.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی تاکید کرد: اکنون بحث مهم و مجدانهای که بین احزاب کشور مطرح است، بحث راهاندازی دو الی سه حزب فراگیر در کشور است، چرا که ناگزیریم که به سمت کارکرد حزبی برویم.
انتهای پیام/