کد خبر: ۹۰۷۲۱۰
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
تعداد بازدید: ۳۷۱
سردار حسین دهقان با موافقت مقام معظم رهبری، به عضویت شورای راهبردی روابط خارجی درآمد. پیش از این سردار احمد وحیدی، وزیر کشور، این مسئولیت را بر عهده داشت.

سردار حسین دهقان عضو شورای راهبردی روابط خارجی شدسردار حسین دهقان با موافقت مقام معظم رهبری، به عضویت شورای راهبردی روابط خارجی درآمد.

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب ، سردار حسین دهقان، مشاور فرمانده معظم کل قوا در صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزیر اسبق دفاع، با موافقت مقام معظم رهبری به عضویت شورای راهبردی روابط خارجی درآمده و مسئولیت کمیسیون دفاعی و امنیتی این شورا را برعهده گرفته است.

پیش از این سردار احمد وحیدی، وزیر کشور، این مسئولیت را بر عهده داشت.

سردار دهقان دانش‌آموخته دکتری مدیریت و کارشناسی ارشد مهندسی متالورژی از دانشگاه تهران است که در اسفند ۱۳۹۹ به درجه استاد تمامی در دانشگاه مالک اشتر رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: