کد خبر: ۹۰۴۴۴۰
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۹
تعداد بازدید: ۴۱۲
درحالی که مسئولان دولت جدید اعلام کرده بودند از اول آذرماه نرخ بلیط پروازهای داخلی تا ۱۵درصد ارزان می‌شود اما با یک جست‌‌وجوی ساده در سایت‌های فروش بلیط هواپیما مشخص می‌شود نه تنها نرخ‌ها ارزان نشده، بلکه در برخی موارد افزایش هم داشته است!

به گزارش خبرداغ به نقل از اسکان نیوز: درحالی که مسئولان دولت جدید اعلام کرده بودند از اول آذرماه نرخ بلیط پروازهای داخلی تا ۱۵درصد ارزان می‌شود اما با یک جست‌‌وجوی ساده در سایت‌های فروش بلیط هواپیما مشخص می‌شود نه تنها نرخ‌ها ارزان نشده، بلکه در برخی موارد افزایش هم داشته است!

بلیط هواپیما ارزان نشد که هیچ، گران‌تر هم شد!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: