یک مطالعه که به بررسی نقش عادات غذایی در ایجاد، مدت زمان و شدت آکنه پرداخته نشان میدهد رژیم غذایی نقش قابل توجهی در بروز آکنه ایفا میکند.
به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب مطالعهای که در مجله بین المللی پوست منتشر شد، یک مرور سیستماتیک از دادههای مکمل ۱۰ سال گذشته را از ژانویه ۲۰۰۹ تا آوریل ۲۰۲۰ انجام داد.
از مقالات موجود، ۵۳ مقاله دارای معیارهای واجد شرایط بوده و مورد بررسی قرار گرفت. این مقالات شامل ۱۱ کارآزمایی بالینی مداخلهای (۷ کارآزمایی تصادفی کنترل شده و ۴ مطالعه کنترل باز و ۴۲ مطالعه مشاهدهای (۱۷ مورد مورد شاهد، ۲۲ مطالعه مقطعی و ۳ مطالعه توصیفی) بود.
به نقل از درماتولوژی تایمز، پس از مرور مقالات، محققان روند رو به رشدی را در زمینه رژیم غذایی و آکنه در جامعه علمی پیدا کردند. عوامل محرک آکنه غذاهای دارای شاخص گلیسمی بالا، محصولات لبنی و غذاهای چرب و شکلات بودند.
وقتی صحبت از شیر میشود، که شامل لبنیات کامل، کم چرب و شکلات است، نقشهای خاصی که آنها در آکنه ایفا میکنند هنوز ناشناخته است و به گفته نویسندگان مطالعه، تحقیقات بیشتری نیاز دارند.