کد خبر: ۹۰۰۵۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۶
تعداد بازدید: ۳۰۲
ترکیه سال‌هاست شاهد مهاجرت جدی میلیونرها است. در حالی که هزار میلیونر ترک در سال ۲۰۱۵ ترکیه را ترک کردند، این رقم در سال ۲۰۱۶ به ۶ هزار نفر افزایش یافت.

میلیونرها از ترکیه مهاجرت می‌کنند / سرمایه‌گذاری ترک‌ها روی ویزای انگلیسبه گزارش خبرداغ به نقل از روزنامه اینترنتی فراز ، ترکیه سال‌هاست شاهد مهاجرت جدی میلیونرها است. در حالی که هزار میلیونر ترک در سال ۲۰۱۵ ترکیه را ترک کردند، این رقم در سال ۲۰۱۶ به ۶ هزار نفر افزایش یافت.

بر اساس گزارش «مهاجرت میلیونرها» که توسط New World Wealth مستقر در آفریقای جنوبی منتشر شده است، این روند در سال ۲۰۱۷ ادامه یافت و این رقم را ۶ هزار نفر حفظ کرد. ۴ هزار میلیونر در سال ۲۰۱۸ و ۲ هزار و صد میلیونر در سال ۲۰۱۹ ترکیه را ترک کردند. در ۳ سال گذشته، ۲۳ هزار نفر از جمله ۱۰ هزار میلیونر و ۱۳ هزار کارآفرین و بازرگان از ترکیه مهاجرت کردند. بنابراین، ترکیه بعد از چین و هند سومین کشوری بود که بیشترین میلیونرهای جهان را از دست داد.

 

پرتغال یکی از چشمگیرترین کشورها در میان کشورهایی است که کارآفرینان و میلیونرهای ترک به آنجا مهاجرت می‌کنند. پرتغال که بین اکتبر ۲۰۱۲ تا ژانویه ۲۰۲۰، ۸ هزار و ۲۸۸ اجازه اقامت داده است، یکی از ۳ کشوری است که بیشترین تعداد مهاجران را در سال‌های اخیر داشته است. در سیستم موسوم به ویزای طلایی، چین با ۴.۴۸۴ شهروند، برزیل با ۸۶۸ شهروند و ترکیه با ۳۸۵ شهروند در رتبه اول قرار گرفتند.

 

پرتغال با برنامه اجازه اقامت ۵ میلیارد و ۳۷ میلیون یورو سرمایه‌گذاری دریافت کرد که مستلزم مسکن و حداقل سرمایه ۲۵۰ هزار یورویی است. در این برنامه که در ازای سرمایه‌گذاری ارائه می‌شود، ترک‌ها سهم قابل توجهی در کشورهایی مانند مالت و یونان دارند. در میان این کشورها، انگلستان یکی از کشورهایی است که دارای سخت‌ترین شرایط است. مطالعه‌ای که در انگلستان انجام شد نشان می‌دهد که ترک‌ها میلیون‌ها دلار را برای ورود و زندگی در این کشور هزینه می‌کنند. بر اساس تحقیقات انجام شده توسط سازمان مستقر در لندن Spotlight on Corruption، میلیونرهای ترکیه‌ای حداقل ۲ میلیون پوند برای دریافت ویزا از انگلیس هزینه می‌کنند.

 

قبل از هر چیز صحبت در مورد جزئیات تحقیق مفید است. طبق تحقیقات انجام شده، در مجموع ۱۲ هزار و ۶۴۹ ویزای طلایی در انگلستان در سال‌های ۲۰۲۰-۲۰۲۰ صادر شده است. در این عمل که از سال ۲۰۰۸ آغاز شد، چینی‌ها بیشترین ویزای طلایی را دریافت کردند. ۴۱۰۶ میلیونر در چین در ازای سرمایه گذاری خود در انگلستان ویزا دریافت کردند. در رتبه دوم ۲۵۲۶ شهروند روسیه قرار دارند. ۶۹۲ درخواست از هند، ۶۸۵ درخواست از ایالات متحده، ۲۸۳ درخواست از پاکستان و ۲۷۸ درخواست از قزاقستان پذیرفته شده است. در حالی که ۲۵۴ درخواست از هند که رتبه ۷ را در این فهرست دارد، تأیید شده است، عربستان سعودی با ۲۲۳ ویزای طلایی هشتم، ترکیه با ۲۲۱ ویزا نهم و مصر ۲۰۶ درخواست دریافت کرده است.

 

بنابراین میلیونرهای ترک چقدر برای این ویزاها که TIER 1 نیز نامیده می‌شوند، پرداخت کردند؟ دریافت ویزای طلایی از انگلستان در واقع بسیار گران است. ویزای طلایی به افراد ثروتمند اجازه می‌دهد در صورت سرمایه‌گذاری در شرکت‌های ثبت شده در انگلستان، حق زندگی در انگلستان را داشته باشند. کسانی که ۲ میلیون پوند سرمایه‌گذاری یا اوراق قرضه دولتی در انگلستان خریداری می‌کنند، حق زندگی ۳ ساله در انگلستان را دارند. برای کسانی که ۲ میلیون پوند سرمایه گذاری می‌کنند، ادامه سرمایه‌گذاری برای ۵ سال الزامی است. سه سال برای کسانی که ۵ میلیون پوند سرمایه‌گذاری می‌کنند و دو سال برای کسانی که ۱۰ میلیون پوند سرمایه‌گذاری می‌کنند.

 

به عبارت دیگر، بر اساس این گزارش، ۲۲۱ ثروتمند ترکیه بین ۴۴۲ میلیون تا ۲.۲ میلیارد پوند برای زندگی در جزیره به مدت ۱۲ سال پرداخت کردند. این میزان بین ۵.۳ میلیارد تا ۲۶.۴ میلیارد لیر متغیر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: