کد خبر: ۹۰۰۴۷۰
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۳
تعداد بازدید: ۲۵۱
مدافع باتجربه تیم ملی فوتبال ایتالیا از هواداران این تیم عذرخواهی کرد.

عذرخواهی کاپیتان ایتالیا پس از شکست مقابل اسپانیابه گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، تیم ملی فوتبال ایتالیا با یک بازیکن کمتر نسبت به اسپانیا در بازی نیمه نهایی لیگ ملت‌های اروپا با نتیجه دو بر یک شکست خورد و از صعود به فینال بازماند.

لئوناردو بونوچی، کاپیتان تیم ملی ایتالیا که در جریان نیمه اول این بازی پس از اخطار دوم به دلیل خطا روی بوسکتس اخراج شده بود از طرفداران این تیم عذرخواهی کرد.

بونوچی در صفحه اینستاگرامش نوشت: «من از شما عصبانی‌تر هستم، اول از همه نسبت به خودم. متاسفم و عذرخواهی می‌کنم. اما این ایتالیا بلند می‌شود و قوی تر از همیشه می‌شود!»

انتهای پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: