کد خبر: ۸۹۹۹۷۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۶
تعداد بازدید: ۲۴۷
رئیس پلیس فتا در تهران: فریب کد‌های احراز هویت را نخورید، هیچ سازمان رسمی در شبکه‌های اجتماعی با شهروندان تماس نمی‌گیرد و کلاه برداران از این پیامک‌ها سودجویی می‌کنند.

فریب کد‌های احراز هویت را نخورید!به گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: سرهنگ گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ: کلاهبرداری‌هایی که از طریق تماس‌های تلفنی انجام می‌گیرد از موضوعات مکرری است که در رسانه‌ها و سایت پلیس فتا اطلاع رسانی می‌شود.

با ورود تکنولوژی، شیوه‌ی کلاهبرداری‌ها تغییر کرده و افراد سودجو با نام سازمان‌های مختلف و لوگوی آن‌ها، مخصوصا در شبکه اجتماعی واتس‌اپ، تماس‌هایی با افراد می‌گیرند و اطلاعات و کد‌هایی که از طریق پیامک برای شهروندان ارسال می‌شود را دریافت می‌کنند.

این کد‌ها برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی یا کد‌های نصب احراز هویت برخی شبکه‌های اجتماعی است که کلاهبرداران توسط آنها به سودجویی از کاربران می‌پردازند.

هیچ سازمان رسمی در شبکه‌های اجتماعی به ویژه شبکه‌های اجتماعی خارجی تماس و ارتباط نمی‌گیرد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: