کد خبر: ۸۹۸۵۸۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۴
تعداد بازدید: ۴۲۵
کیک کشمشی یکی از کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانی‌ها می باشد که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو می‌کنند.
به گزارش خبرداغ به نقل از نمناک: کیک کشمشی یکی از کیک‌های پرطرفدار و خوشمزه بین ایرانی‌ها می باشد که معمولا برای عصرانه یا صبحانه آن را تهیه و سرو می‌کنند.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

کیک کشمشی یکی از کیک‌های قدیمی و نوستالژی ایرانی می‌باشد. این کیک را با روش‌ها و مواد متفاوتی تهیه می‌کنند یکی از پر طرفدار‌ترین نوع این کیک، کیک کشمشی زعفرانی می‌باشد. طرز تهیه کیک کشمشی خوش طعم و عطر بدون فر در قابلمه را در این بخش از نمناک بخوانید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱ لیوان

شیر ولرم: ۱ لیوان

روغن: ۳/۴ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

آرد قنادی: ۲ لیوان

گردو: به مقدار لازم

کشمش پلویی: به میزان دلخواه


طرز تهیه

ابتدا تمامی مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

سپس تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل در یک ظرف گود بریزید و همراه با همزن شروع به ترکیب کنید تا مواد کمی کرمی رنگ و کشدار شود.

شیر ولرم را به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شود.

یک لیوان روغن را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

مواد خشکی را که الک کرده اید را در سه مرحله به این مواد اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا مواد منسجم شود.

کشمش را تمیز کنید و آبکشی کنید و با اندکی آرد مخلوط کنید.

شما می‌توانید هم از قالب استفاده کنید و هم از قابلمه خالی بدین منظور ابتدا کف و دور تا دور ظرف مورد نظرتان را چرب کنید سپس روی آن کاغذ روغنی و یا آرد بپاشید. مواد کیک را در قالب بریزید سپس کشمش‌ها و گردوها را روی کیک بریزید و با کمک لیسک سعی کنید کمی آنها را به درون مایع کیک فرو ببرید.

شعله پخش کن را روی گاز قرار دهید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید. درب قابلمه را دم کنی ببندید و بگذارید تا حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک بپزد سپس با کمک یک خلال چوبی از پخت آن اطمینان حاصل کنید. اگر مایع کیک به خلال نچسبید یعنی کیک حاضر است.


نکات مهم

شما می‌توانید با افزودن دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده به مایع کیک، کیک کشمشی گردویی زعفرانی داشته باشد.

کیک کشمشی گردویی؛ بدونِ فر و حرفه‌ای

برخی افراد اندازه یک پنس نمک به مایع کیک اضافه می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: