کد خبر: ۸۹۷۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۷
تعداد بازدید: ۵۰۷
نماینده خمینی‌شهر در مجلس با اشاره به مرخصی نسبتاً طولانی مهدی هاشمی از زندان اوین از سال گذشته تاکنون خواستار اطلاع‌رسانی قوه قضاییه درباره میزان مرخصی‌های اعطایی به او و حسین فریدون بردار رئیس جمهور سابق شد.

قوه قضاییه تعداد روزهای مرخصی مهدی هاشمی و حسین فریدون را از ابتدای محکومیت اعلام کندبه گزارش خبرداغ ، حجت‌الاسلام محمدعلی نقدعلی نماینده خمینی‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با  اشاره به مرخصی نسبتاً طولانی مهدی هاشمی از زندان اوین اظهار داشت:  احساس ژن برتر دردی است که در طول تاریخ همواره مستکبران عالم احساس می‌کرده‌اند و متأسفانه در نظام ما هم این خودبزرگ‌بینی در برخی وجود دارد.

وی افزود:‌ با وجود اینکه رفتارهای سوء  ژن‌های برتر در طول 42 سال گذشته علنی شده و مردم از ماهیت پلید این خودبرتربینی‌ها مطلع شده اند اما با این حال این افراد از این کار خود خجالت نکشیده و همچنان آن را دنبال می‌کنند.

نماینده خمینی‌شهر در مجلس تصریح کرد: باید جبهه حق همواره در برابر جبهه باطل ایستادگی کرده و مانع از خودبرتربینی‌های برخی ژن‌ها شود.

بیشتر بخوانید: 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: «مرخصی ویژه» مغایر عدالت است/ مهدی هاشمی چند روز مرخصی رفته؟

نقدعلی عنوان کرد: هیچ توجیهی برای اینکه یک فرد در جامعه تافته جدابافته شود و قانون را تمکین کند وجود ندارد این در حالی است که شنیده‌ایم مهدی هاشمی در ماه‌های سال گذشته در مرخصی از زندان اوین به سر می‌برد و با وجود اینکه این مرخصی تمام شده اما خود را به زندان معرفی نکرد و این رفتار خلاف قانون وی رسانه‌ای شد که از رئیس قوه قضاییه می‌خواهیم دستور جدی قانونی با این زندانی را صادر کند و به دلیل اینکه روزهای زیادی را بدون مجوز از حضور در زندان استنکاف کرده  را پرونده جدید قضایی برای تشکیل شده و اقدامات قانونی در این باره صورت گیرد.

وی با بیان اینکه مردم از مسئولان سؤال می‌کنند که تاکنون حسین فریدون و مهدی هاشمی چند روز در زندان بوده و چند روز مرخصی گرفته‌اند و باید قوه قضاییه در این باره شفاف‌سازی‌های لازم را انجام دهد، خاطرنشان کرد: بعد از بازدید اعضای کمیسیون اصل 90 باید گزارش آنها جهت تنویر افکار عمومی در صحن علنی مجلس قرائت شود.

انتهای پیام/

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۷
0
0
باید (حسین فریدون و مهدی هاشمی ) محاکمه ( واقعی ) بشوند . نه محاکمه سوری !!!
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: