کد خبر: ۸۹۳۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۹
تعداد بازدید: ۲۹۰
حدود ۱۰ هزار خودروی غیربومی از مبادی ورودی مازندران در طرح ممنوعیت تردد کرونایی اعمال قانون و بازگردانده شدند.

بازگرداندن ۱۰هزار خودروی غیربومی در مازندرانبه گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران: حدود ۱۰ هزار خودروی غیربومی از مبادی ورودی مازندران در طرح ممنوعیت تردد کرونایی اعمال قانون و بازگردانده شدند.

سرهنگ هادی عبادی سرپرست پلیس راه مازندران با اشاره به ترافیک عادی و روان در جاده‌های استان، گفت: بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ خودرو اعمال قانون و ۵ هزار خودرو از ساعت ۱۸ عصر دوشنبه ۲۸ تیرماه تاکنون به شهر‌های خود برگشت داده شدند.

او از اجرای ممنوعیت و محدودیت کرونایی در ۶ منطقه ورودی جاده‌های مازندران شامل گدوک (سوادکوه)، امامزاده هاشم (هراز)، ولی آباد (کندوان)، تِلمادرّه (کیاسر)، گلوگاه (بهشهر) و چابکسر (رامسر) خبر داد.

سرپرست پلیس راه مازندران به اجرای این محدودیت‌ها تا ساعت ۷ صبح دوشنبه هفته آینده چهارم مرداد اشاره و پیش بینی کرد: با توجه به در پیش بودن عید غدیر، احتمال تمدید شدن ممنوعیت و محدودیت کرونایی در مناطق یاده شده وجود دارد.

سرهنگ عبادی، گفت: ۲ هزار و ۳۶۱ خودروی غیربومی طی شبانه روز گذشته درورودی‌های مازندران اعمال قانون و هزار و ۷۲۲ خودرو نیز بازگردانده شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: