کد خبر: ۸۸۷۵۳۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۷
تعداد بازدید: ۱۸۴
استاد دانشگاه پرینستون تاکید کرد که عزم جدی برای احیای برجام وجود دارد.

هرچه رئیس‌جمهور منتخب ایران میانه‌روتر باشد، احتمال توافق با تهران بیشتر است/ تا پایان سال شاهد احیای برجام خواهیم بود/ بایدن اجازه نمی‌دهد درگیری‌های خاورمیانه مانع توافق شودبه گزارش خبرداغ ، مارتین اس فلاهرتی(Martin S. Flaherty)، استاد روابط بین‌الملل و حقوق بشر دانشگاه پرینستون در آمریکا است. وی به صورت تخصصی در حوزه‌های سیاست خارجه، روابط بین‌الملل و حقوق بشر تحقیق، بررسی و تدریس کرده است.

وی در گفت‌وگو با ایلنا نظرات خود را درباره جلسات وین و احیای برجام بیان کرد.

احتمالا تحریم‌ها علیه ایران نسبتاً زود، برداشته شوند

نشست وین باید منجر به راه حل نهایی برای احیای توافق شود

مارتین اس فلاهرتی در ابتدا با ابراز امیدواری از نشست وین گفت: من فکر می‌کنم این اولین قدم امیدوارکننده برای پیوستن مجدد ایالات متحده به برجام و لغو تحریم‌ها است. نشست وین اقدام اولیه در مسیر احیای توافق است ولی باید منجر به راه حل نهایی برای احیای توافق شود.

‌وی افزود: در دوران دولت قبل ایالات متحده مایل نبود تقاضای آشکار ایران برای لغو تحریم‌ها قبل از هرگونه نشست مستقیم را بپذیرد. همانطور که گفته شده، دولت بایدن بسیار متفاوت از ترامپ است، به این معنی که این احتمال وجود دارد که تحریم‌ها علیه ایران شاید نسبتاً زود، برداشته شوند.

بایدن اجازه نمی‌دهد درگیری‌های خاورمیانه مانع از امضای توافق با ایران شود

امیدوارم نهایتا تا پایان سال شاهد توافق برجام باشیم 

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: معتقدم که دولت بایدن می‌خواهد آنچه را که دولت اوباما روی آن کار کرده را بازگرداند و در مسیر احیای توافق با ایران کاملا جدی است‌. به نظر من ایران هم با احیای توافق به تعهدات برجامی خود بازمی‌گردد.

فلاهرتی به بدخواهی‌های اسرائیل و کشورهای منطقه که ممکن است مانع از احیای توافق شود اشاره کرد و گفت: شک دارم که دولت بایدن اجازه دهد که درگیری‌های خاورمیانه مانع از امضای یک توافق دوباره با ایران شود. امیدوارم نهایتا تا پایان سال شاهد توافق برجام باشیم.

هرچه رئیس‌جمهور منتخب ایران میانه‌روتر باشد، احتمال توافق با تهران بیشتر است

وی هم چنین در مورد انتخابات پیش‌رو در ایران و تاثیر آن در روند احیای برجام گفت: من با سیاست ‌های انتخاباتی ایران آشنایی کافی ندارم. اما بدیهی است که هرچه رئیس‌جمهور منتخب ایران میانه‌روتر باشد، احتمال توافق با تهران نیز بیشتر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: