به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، در بخش هایی از متن این بیانیه آمده است:
امسال در حالی به استقبال روز قدس، این یادگار ارزشمند امام خمینی(ره) میرویم که دفاع از میراث معنوی همه ادیان و پاسداری از حقوق انسانها و مقابله با زورگویی قدرتهای سلطه طلب، بیش از هر زمان دیگری در کانون توجه ملتها قرار دارد. بیتردید فشارها برای برقراری سازش میان رژیم غاصب صهیونیستی و برخی دولتها در جغرافیای جهان اسلام، ناظر به همین وضعیت است که سعی دارند به زعم خود خط پایانی برای این منازعه راهبردی ترسیم کنند. غافل از اینکه تا وقتی فلسطینیان مهجور از وطن و مظلوم در وطن هستند، مبارزه با تجاوزگری رژیم غاصب اسرائیل هم ادامه دارد.
مجمع نیروهای خط امام ضمن گرامیداشت یاد و نام همه پیشگامان دفاع از حقوق ملت فلسطین و قدس شریف در اقصی نقاط دنیا و درود به پیشگاه همه شهیدان مقاومت، نکاتی را مشفقانه به همه مسئولان یادآور میشود.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی راهبردی مهم در سپهر سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی است که پیوندی عمیق با منافع ملی دارد و هرگونه غفلت از آن هزینههایی سنگین برای مردم و کشور خواهد داشت. تقویت وحدت ملی و بالابردن اعتماد عمومی در داخل و استفاده از همۀ ظرفیتهای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی موجب تقویت راهبردهای امنیتی میشود و هرگونه برخورد جناحی و حذفی و یکسویه با این موضوع، آسیبهای جدی به دنبال دارد. براین اساس تقویت مشارکت سیاسی مردم که انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات ریاست جمهوری از مصادیق بارز آن به شمار میآید و همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده، ضرورتی غیر قابل انکار است.
صادر کنندگان این بیانیه با انتقاد نسبت به روند بررسی صلاحیت های نامزدهای شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور نوشته اند: ای کاش مجلسی که داعیه دفاع از آرمانهای انقلاب را دارد، به این مهم توجه نماید که چنین رفتارهایی تا چه اندازه به انقلاب و نظام برآمده از آن آسیب میزند و موجب تقویت جریان صهیونیستی عبری عربی در منطقه خواهد شد.
نویسندگان این بیانیه همچنین معتقدند: ضرورت دیگر برای مقابله با نفوذ رژیم صهیونیستی و همپیمانان آن در منطقه، همسویی تمام نهادهای امنیتی و سیاسی کشور است. تجربه نشان داده که امنیت و منافع ملی امری سلیقهای نیست که گرفتار منازعات جناحی و سیاسی شود.
در این بیانیه همچنین می خوانیم: لازمۀ ایران قوی در کنار توانمندیهای نظامی و امنیتی و دفاعی، برخورداری از اقتصاد پویا و جامعۀ توانمند است. جامعهای که از محرومیت و تبعیض و بی عدالتی فاصله گرفته باشد و این مهم نیازمند عزم قوای سه گانه بدور از رقابتهای فرسایشی و جناحی و فعالسازی ظرفیتهای داخلی و تعامل سازنده با دنیاست. همگان باید بدانند و مراقب باشند که انفعال و سادهانگاری در برابر این امور تبعات جبران ناپذیری به دنبال دارد.