کد خبر: ۸۸۴۷۹۸
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۵
تعداد بازدید: ۴۴۷
کمبود ویتامین k در بدن عوارض مختلفی دارد و می‌تواند در شکل گرفتن برخی از بیماری‌ها مانند پوکی استخوان موثر باشد.

ویتامین k در چه خوراکی‌هایی وجود دارد؟به گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان:یکی از ویتامین‌هایی که فواید فراوانی برای بدن ما دارد، ویتامین کا (K) است.

انجمن تغذیه آلمان می‌گوید ویتامین کا دارای فواید فراوانی است؛ به طوری که شما را از یکسو از بیماری‌ها حفظ کرده و از سوی دیگر با پیری مبارزه می‌کند.

این انجمن تغذیه می‌افزاید ویتامین کا روند انعقاد خون را تنظیم کرده؛ همچنانکه از استخوان‌ها در برابر پوکی استخوان محافظت می‌کند. این ویتامین از کلسیفیکاسیون شریانی مراقبت کرده و شما را ازسرطان حفظ می‌کند؛ همچنانکه مانع چین و چروک پوست شماست.

ویتامین K به دو نوع تقسیم می‌شود:

K۱: در سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، کلم و همچنین گیاهان تازه و آووکادو یافت می‌شود. این ویتامین در میان ویتامین‌های محلول در چربی وجود دارد؛ به این معنی که باید برای جذب روده آن را با چربی مصرف کنید.

K۲: در گوشت‌ها مانند جگر اردک، تخم مرغ و محصولات لبنی مانند پنیر گودا یافت می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: