به گزارش خبرداغ به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از اسکای نیوز، یک پزشک کرهای به نام «چو یونگچون» در ۳۰ سال گذشته تحقیقاتی را در مورد فواید درمانی کف زدن انجام داده است.
کف زدن یک فرآیند شیمیایی است که اعضای بدن، به ویژه روده را از طریق رگهای خونی که در کف دست و انتهای انگشتان جمع میشوند، تحریک میکند. اگر محکم و جدی کف بزنیم، تأثیر کف زدن از سر تا پا گسترش خواهد یافت، به گونهای که احساس میکنیم در حال انجام ورزش و ماساژ دادن تمام مناطق بدن هستیم.
هفت روش درمانی کف زدن
- اولین نوع کف زدن با همه انگشتان و با کل کف دست؛ این روش برای بهبود گردش خون و درمان درد عصب بسیار مفید است.
- دومین راه کف زدن فقط با نوک انگشتان است. این روش برای کسانی که از ضعف بینایی، خونریزی مکرر از بینی و رینیت آلرژیک رنج میبرند مفید است.
- سوم، کف زدن با کف دستان درحالی که انگشتان دست صاف و دور از هم هستند؛ این روش باعث افزایش عملکرد اندام ها، به ویژه رودهها میشود.
- چهارم کف زدن با مشت؛ به گونهای که دو سشت خود را مشت میکنید و پشت انگشتان را به هم میزنید. ممکن است در ابتدا احساس درد کنید، به خصوص در استخوانهای انگشت و مفاصل، اما بعد از مدتی احساس آرامش میکنید و درد از بین میرود. این کف زدن برای جلوگیری و درمان انواع سردردها و دردهای ناحیه شانه موثر است.
- پنجمین روش، کف زدن فقط با انگشتان دست است. این روش بر تحریک انگشتان تمرکز داشته و در پیشگیری و درمان بیماریهای قلب و برونش مؤثر است.
- ششمین روش کف زدن با زدن کف دست به پشت دست دیگر است که باعث تقویت نواحی میانی و ستون فقرات میشود، آنها را تقویت میکند و به رفع درد از آنها کمک میکند.
- هفتم کف زدن در پشت گردن، یعنی دستهای خود را به پشت سر دراز کرده و کف بزنیدد. این روش خستگی در ناحیه شانه را برطرف و به کاهش چربی دست نیز کمک میکند.