کد خبر: ۸۸۱۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲
تعداد بازدید: ۲۱۲
دبیر کل حزب اراده ملت گفت: در ایران هرچقدر افراد در سیاست بی‌نام و بی‌سابقه باشند، راه بازتری برای انتخابات در پیش خواهند داشت یعنی کسانی که تجربه، کارنامه فعالیت سیاسی دارند، معمولاً در معرض سوء ظن و بدبینی قرار می‌گیرد.

هرچه افراد در سیاست ایران بی‌نام و بی‌سابقه باشند، راه بازتری برای انتخابات در پیش خواهند داشت/ در ایران به نهادهای مدنی و سیاسی میدان داده نمی‌شود/میزان مشارکت مردم در انتخابات لحظات پایانی مشخص می‌شودبه گزارش خبرداغ، احمد حکیمی پور در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص آخرین فعالیت‌های حزب اراده ملت ایران برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، اظهار کرد: ما کاندیدای حزبی نداریم از میان نامزدهایی که به مرحله آخر می رسند، بررسی خواهیم کرد تا ببینیم چه شخصی قابلیت و صلاحیت اداره کشور را دارد و از آن حمایت خواهیم کرد.

دبیر کل حزب اراده ملت ایران افزود: اکثر فعالیت‌های ما برای انتخابات شوراهاست و برای انتخابات ریاست جمهوری منتظر هستیم تا ببینیم چه کسانی ثبت نام و توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت می‌شوند. در مجموع حزب اراده ملت به صورت مجزا کاندیدای خاصی مدنظر ندارد.

وی بیان کرد: حدود ۷۰ درصد اشخاصی که در انتخابات شرکت می‌کنند در روزهای آخر اخبار انتخابات را دنبال می‌کنند یعنی میزان مشارکت مردم در انتخابات لحظات پایانی مشخص می‌شود. امروز هیچ موضوعی قطعی و قابل ارزیابی نیست اما فضای پرشوری را نیز شاهد نیستیم بنابراین باید منتظر ثبت‌نام‌ها باشیم تا ببینیم شور و نشاط به چه میزانی خواهد بود.

حکیمی پور با بیان اینکه متأسفانه فرایند سیاسی در کشور ناقص است و به نهادهای مدنی و سیاسی میدان داده نمی‌شود، اظهار کرد: مسیر انتخابات که باید از مجرای احزاب بگذرد، از این مسیر عبور نمی‌کند و این موضوع موجب شده است که تکلیف احزاب معلوم نباشد. در سایر کشورها فعالیت‌های انتخاباتی چندین ماه قبل از انتخابات آغاز می‌شود اما در ایران همه چیز در ابهام است و این موضوع در مشارکت مردم تاثیر گذار خواهد بود.

وی گفت: زمانی که صحبت از شور انتخاباتی و حضور پرشور مردم می‌شود، سخنگوی شورای نگهبان می‌گوید ما وظیفه‌ای برای ایجاد شور انتخاباتی و مشارکت مردم در انتخابات نداریم در صورتی که در عدم تمایل مردم برای شرکت در انتخابات نقش دارند و با عملکردشان می‌توانند انگیزه مردم را از بین ببرد. بنابراین نقش نهادهای نظارتی مانند شورای نگهبان در ایجاد انگیزه برای حضور مردم در انتخابات باید کارشناسی شود چون عملکرد این نهاد‌ها در سال‌های اخیر موجب کاهش حضور مردم شده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه در خصوص حضور نظامیان در انتخابات نیز گفت: به نظر من نظر امام خمینی درباره حضور نظامیان در دولت کاملاً روشن است و هیچ گونه ابهامی ندارد.

دبیرکل حزب اراده ملت تأکید کرد: از نظر قانون باید بی‌طرفی رعایت شود؛ «رجل سیاسی» و «فعالیت سیاسی» در قانون تعریف شده است که همه این موضوعات باید سنجیده شود و به گونه‌ای نباشد که شخصی که سال‌های سال در سیاست فعالیت داشته است، رد صلاحیت شود و اشخاصی که هیچگونه فعالیت سیاسی نداشته‌اند، تأیید صلاحیت شوند.

وی تأکید کرد: در ایران هرچقدر افراد در سیاست بی نام و بی‌سابقه باشند، راه بازتری برای انتخابات در پیش خواهند داشت یعنی کسانی که تجربه، کارنامه فعالیت سیاسی دارند، معمولاً در معرض سوء ظن و بدبینی قرار می‌گیرند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص کاندیداتوری محمد جواد ظریف و سید حسن خمینی نیز اظهار کرد: هر یک از این اشخاص در انتخابات حضور یابند برای ما تفاوتی ندارد، نگاه ما به اطلاعیه شورای نگهبان پس از تأیید صلاحیت‌هاست. در کشوری که آقای هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت می‌شود، هر چیزی امکان پذیر است چون در سیاست همه چیز ممکن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: