کد خبر: ۸۸۰۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۴
تعداد بازدید: ۱۸۷
فرمانده ستاد علمیاتی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به وضعیت کرونا در پایتخت گفت: اکنون ١٠٨ بیمارستان تهران خدمات کرونا می دهند و ١٩٧ هزار بیمار کرونایی تاکنون در تهران بستری شده اند.

زالی: از ابتدای کرونا تاکنون ١٩٧ هزار بیمار در تهران بستری شده اند / در مجموع یک میلیون و ٢٣٠ هزار بیمار به مراکز درمانی پایتخت مراجعه کرده و خدمت کرونایی گرفته اند / ١٠٨ بیمارستان تهران خدمات کرونا می‌دهندبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: فرمانده ستاد علمیاتی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به وضعیت کرونا در پایتخت گفت: اکنون ١٠٨ بیمارستان تهران خدمات کرونا می دهند و ١٩٧ هزار بیمار کرونایی تاکنون در تهران بستری شده اند.

علیرضا زالی در نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید ١٩ با یاد و احترام به مقام شهدای مدافع سلامت گفت: ۴۶۵ خرده نهاد در مدیریت کرونا در تهران نقش داشتند و ستاد کرونای تهران باید با همه ارتباط برقرار می کرد. بر این اساس مقرر شده بود که ستاد کرونای تهران با همه ذینفعان در ارتباط باشد. در عین حال باید توجه کرد که بیمارستان های تهران عمدتا بیماران ارجاعی بسیاری دارند و بیماران پیچیده به پایتخت ارجاع داده می شوند و همین موضوع درمان بیماران کرونا در تهران را پیچیده تر می‌کند.

وی افزود: قلب تپنده آموزش پزشکی کشور در تهران و بیمارستان های آموزشی تهران است. با توجه به این موضوع ما نیاز داشتیم تا با آمادگی کامل به مبارزه با کووید ١٩ برویم. از طرفی ما از نظر زیرساخت بهداشت و درمان با کمبود جدی مواجه هستیم و بسیاری از شهرستان های استان تهران فاقد بیمارستان هستند در حالی که ظرفیت جمعیتی زیادی وجود دارد. در عین حال تطابقی بین استعدادهای بهداشتی و درمانی و نیازمندی ها حتی قبل از کرونا وجود نداشت و در تهران نسبت به میانگین کشوری کمبود تخت بیشتری داریم و تعداد تخت های تهران متناسب با جمعیت نیست.

فرمانده ستاد عملیاتی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه بالاترین چگالی جمعیتی در کشور را در استان تهران و در بهارستان بالاترین تراکم جمعیتی در کشور را داریم، گفت: ما در تهران ۲۲ منطقه شهری و ٣۵۴ محله داریم. برخی مناطق پایتخت، جمعیتی معادل یک استان دارند. مثلا در منطقه ۴ تهران جمعیتی بالغ بر ٩٨٠ هزار نفر داریم. در روز یک میلیون نفر وارد شهر تهران می شوند و این یک میلیون نفر در ساعاتی از روز مهمان نظام سلامت تهران هستند همچنین یک میلیون و ۶٠٠ هزار اتباع در تهران ساکن هستند و ۶۵ درصد آنان در نظام ملی ثبت ما رجیستر شدند و ٣۵ تا ۴۰ درصدشان هیچ گاه با ما در حوزه بهداشت و درمان تماسی نداشتند.

زالی با اشاره به پدیده معتادان متجاهر در تهران و چالش های رسیدگی به این گروه افراد در دوران کووید ١٩ گفت: ما ٢٣ هزار معتاد متجاهر داریم که نیازهای آنان به بهداشت و درمان متفاوت و گاهی بیشتر از افراد عادی است. از طرفی ما با سکونت غیر رسمی در تهران هم مواجه هستیم بنابراین استان تهران از نظر نیاز بهداشتی و درمانی در شرایط متفاوت به سر می برد و در چنین شرایطی تهران باید به مصاف به کرونا می رفت. گاهی شرایط به قدری پیچیده بود که تدوین دستورالعمل ها را دچار چالش می کرد. در روزهای آغازین همکاران ما در بیمارستان ها با رشادت و حتی با حداقل اقلام حفاظتی به مصاف با کرونا پرداختند.

فرمانده ستاد عملیاتی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: تاکنون ١١٨ بیمارستان تهران درگیر کرونا شده اند. بالغ بر ۶٠ درصد خدمات کرونا در بیمارستان های آموزشی و دانشگاهی و ۴٠ درصد خدمات در سایر بیمارستان‌ها اعم از خصوصی، نیروهای مسلح و... رائه شد. بیمارستان های سایر نهادها بیشتر از خرداد ماه به کمک بیمارستان های آموزشی آمدند.

وی با بیان اینکه بالغ بر یک میلیون و ٢٣٠ هزار بیمار به مراکز درمانی پایتخت مراجعه کرده و خدمت کرونایی گرفته اند، گفت: معمولا بیمارانی که به بیمارستان های تهران مراجعه می کنند، بدحال هستند و این کار ما را سخت می کرد همچنین اکنون ١٠٨ بیمارستان تهران خدمات کرونا می دهند و ١٩٧ هزار بیمار کرونایی تاکنون در تهران بستری شده اند. روسای سه دانشگاه علوم پزشکی در تهران و بیمارستان های تهران فرماندهان خط مقدم در جنگ مقابله با کرونا هستند و از استادان دانشگاه های علوم پزشکی در تهران قدردانی می کنیم زیرا این استادان در طول دوران کرونا درخشیدند و اقدامات خوبی در مدیریت و درمان کرونا، تدوین دستورالعمل ها و... صورت گرفت.

فرمانده ستاد عملیاتی مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد: تاکنون ٩۶٠ کارآزمایی بالینی در دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران شکل گرفته و در دوران کرونا آموزش فراگیران پزشکی به خوبی ادامه داشته است و کارنامه درخشانی در حوزه سلامت در پایتخت داشته ایم.

زالی با اشاره به ویروس جهش یافته انگلیسی گفت: تغییر در مرگ و میر، کوتاه شدن شدت بیماری و وخامت حال بیماران در ویروس جهش یافته و... نشان می دهد که باید ما بیش از پیش مراقب باشیم و خستگی کادر درمان را در نظر بگیریم. بر این اساس تشویق هایی برای سربازان در جنگ مقابله با کرونا در نظر بگیریم. باید توجه کرد که احتمال فرسودگی مزمن و عوارض طولانی مدت کرونا در مدافعان سلامت باید مد نظر قرار گیرد و خوشبختانه وزیر بهداشت بر این موضوع تاکید دارند و امیدواریم هر چه زودتر کادر بهداشت و درمان و گروه های پرخطر در تهران واکسینه شوند تا کمتر گرفتار عوارض بیماری شویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: