کد خبر: ۸۸۰۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۵
تعداد بازدید: ۲۰۵
جهانگیری:
معاون اول رییس جمهوری بازسازی و احیای امید و اعتماد را مهمترین مسئله عنوان کرد و گفت: همه دستگاه‌ها در این زمینه مسئول هستند و سازمان‌های مردم‌نهاد و خانه‌های مرتبط با جوانان می‌توانند با گفت و گو و تضارب آرا پیشنهادات و راهکارهای خود را در اختیار شورای عالی جوانان قرار دهند.

بازسازی و احیای امید و اعتماد مهمترین مسئله است/ کلیات برنامه ملی اوقات فراغت جوانان تصویب شدبه گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، اسحاق جهانگیری در سی و نهمین جلسه شورای عالی جوانان که به ریاست وی برگزار شد، با اشاره به چالش‌ها و مشکلات پیش روی مردم به ویژه جوانان گفت: در شرایط کنونی دشمنان تلاش می‌کنند تا جوانان کشور نسبت به آینده مایوس و بدبین شده و به اعتماد آن‌ها به خود و کشور آسیب بزنند که باید برای مقابله با این تحرکات برنامه‌ریزی کرد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف و اولویت‌های شورای عالی جوانان باید افق‌گشایی پیش روی کشور و جوانان باشد، گفت: امروز مهمترین مساله این است که چگونه می‌توان امید و اعتماد را به جامعه بازسازی و احیا کرد. در این زمینه همه دستگاه‌ها مسئول هستند و مجموعه سازمان‌های مردم‌نهاد و خانه‌های مرتبط با جوانان می‌توانند با گفت و گو و تضارب آرا پیشنهادات و راهکارهای خود را در اختیار این شورا قرار دهند.

جهانگیری تصریح کرد: قطعاً دولت و شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر نهادهای حاکمیتی می‌توانند از این راهکارها و نتایج جلسات مذکور بهره مند شوند.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به موضوع اوقات فراغت جوانان، گفت: تا پیش از این وقتی درباره اوقات فراغت سخن به میان می‌آمد تصور این بود که جوانان و نوجوانان در زمان‌هایی که آموزش رسمی آنها به پایان رسیده مانند تابستان‌ها باید چه برنامه‌هایی داشته باشند. اما امروز اوقات فراغت فراتر از مباحث آموزشی است و باید با توجه تاثیر فراوان آن در سلامت روانی و تکمیل شخصیت جوانان، اهتمام ویژه‌ای نسبت به این مقوله داشته باشیم.

در این جلسه که وزرای ورزش و جوانان، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش و نیز رییس سازمان امور اداری و استخدامی و معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده حضور داشتند، کلیات برنامه ملی اوقات فراغت جوانان به تصویب اعضا رسید.

این شورا ضمن موافقت با بازنگری در اساسنامه سازمان‌های مردم نهاد جوانان و آیین نامه ستادهای شهرستانی، ملی و استانی جوانان؛ با تصویب آیین نامه نحوه مدیریت خانه‌های جوانان پس از اجماع نظر میان وزارت ورزش و جوانان، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه موافقت کرد.

در این جلسه وزیر ورزش و جوانان با ارائه گزارشی در خصوص دستاوردهای این حوزه، گفت: در سال ۹۲ تعداد سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با جوانان ۲۸ سازمان بود که امروز به ۳۴۰۰ سازمان رسیده است و بیش از ۱۴۰ خانه فعال جوانان در گوشه و کنار دائر و در حال فعالیت هستند.

همچنین تندگویان معاون جوانان این وزارتخانه گزارشی از ساماندهی ستاد امور جوانان در بخش های اوقات فراغت، کارآفرینی، خانه‌های جوان، حضور در مجامع بین‌المللی، برگزاری رزمایش و پویش‌های مرتبط با کرونا و حمایت از آسیب دیدگان، بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی، اقدامات انجام شده در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب و ازدواج جوانان ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: