کد خبر: ۸۷۵۶۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۸
تعداد بازدید: ۳۷۳
دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از نمایشگاه صنایع‌دستی سمنان و پژوهشکده هنرهای سنتی در هشتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بازدید کرد.

بازدید دکتر مونسان از نمایشگاه صنایع‌دستی سمنان و پژوهشکده هنرهای سنتیبه گزارش خبرداغ به نقل از  میراث‌آریا، دکتر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ظهر امروز چهارشنبه ۲۴ دی‌ماه از نمایشگاه صنایع‌دستی سمنان و پژوهشکده هنرهای سنتی که در هشتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شده است، بازدید کرد.

دکتر مونسان ضمن بازدید از آثار هنری شرکت صنایع‌دستی و گردشگری اطلس سنگسر که تولیدکننده انواع دست‌بافته‌های سنتی است، با سیده فاطمه خادمیان مدیر این شرکت و دیگر همکارانش گفت‌وگو و به آنان توصیه کرد که برای طراحی از متخصصان این امر استفاده کنند و بخشی از انرژی خود را بر بازاریابی الکترونیک متمرکز کنند.

او بیان کرد: «امروزه مردم و به‌ویژه جوانان طرح‌های ساده‌تر را بیشتر از طرح‌‌های شلوغ می‌پسندند؛ بنابراین باید به‌سراغ طراحان متخصص بروید تا آنها بر اساس نیاز بازار طرح‌های مخاطب‌پسندتر را در اختیار شما قرار دهند.»

او تاکید کرد: «یک نفر نمی‌تواند تولیدکننده، طراح و فروشنده باشد؛ هر یک از این موارد تخصص خاص خودش را می‌طلبد و باید افراد مختلف مسئولیت‌های مختص به خود را به عهده بگیرند و انجام دهند.»

شرکت صنایع‌دستی و گردشگری اطلس سنگسر تولیدکننده پارچه‌های دست‌بافته‌ ابریشمی و سوزن‌دوزی، پارچه‌های پشمی خودرنگ، پارچه‌های کاموایی، لباس‌های سنتی و مدرن (تلفیقی)، انواع گلیم و جاجیم و همچنین چادرسیاه ایل عشایر است.

بازدید از پژوهشکده هنرهای سنتی

دکتر مونسان در ادامه در بخش پژوهشکده هنرهای سنتی از «کاشی‌نگاره دوره قاجار» که پس از انجام پژوهش‌های گسترده در حوزه هنرهای سنتی به‌تازگی رونمایی شده است، بازدید کرد.

سیدعبدالمجید شریف‌زاده رئیس گروه پژوهشی هنر‌های سنتی پژوهشگاه در این باره توضیح داد: «این کاشی‌نگاره با توجه به زیبایی، تنوع رنگ و طرح موجود در کاشی کاری‌های دوره قاجار موجود در کاخ گلستان، در کارگاه سفال و کاشی گروه هنرهای سنتی پژوهشگاه شکل گرفته و اجرا شد.»

رئیس گروه پژوهشی هنرهای سنتی با بیان اینکه این کاشی نگاره به صورت نمونه سازی و الهام گرفته از نقوش و رنگ دوره قاجار به شیوه هفت رنگی و به صورت آبرنگی انجام شده افزود: «مجریان این اثر سهیلا نقی‌زاده، کتایون گیتی، مریم سایه‌وندی و اصلاح طرح و طراحی و نقاشی گل و مرغ توسط کتایون گیتی انجام شد.»

شریف‌زاده با اشاره به اینکه ساخت لعاب این اثر توسط عالیه نجفی و پخت و کوره آن را فرهاد فرحی به انجام رسانیده گفت: «این اثر در ابعاد ۱۴۰ × ۲۰/۳ در سالن کارگاه سفال و کاشی گروه پژوهشی هنرهای سنتی نصب شده است.»

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه از روند بافت «مخمل هفت رنگ» که بعد از ۳۰۰ سال از طریق مهندسی معکوس احیا شده است، بازدید کرد.

بافت «مخمل هفت رنگ» به همت گروه پژوهشی هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی توسط گروه مخمل و زری پس از یک سال مطالعات و پژوهش به‌تازگی احیا و بخشی از بافته آن در کارگاه تولیدی این وزارتخانه رونمایی شده است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: