به گزارش خبرداغ ، پیشکسوت داوری فوتبال، گفت: نهادهای نظارتی باید به نحوه چیدمان داوران ورود کرده و از این هفته به افرادی که میخواهند برای هیاترییسه فدراسیون نامزد شوند و چیدمان داوری را انجام میدهند، اجازه کار ندهند.
«علی خسروی» در خصوص شرایط نامساعد زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر در دیدار نساجی و پرسپولیس که با تساوی یک بر یک به اتمام رسید، اظهار داشت: هیچ توضیحی در خصوص این دیدار از برگزارکنندگان ندیدیم و اینکه زمین بازی توسط داور تایید شده یا اینکه بازی باید تحت هر شرایطی برگزار شود را نمیدانیم اما واقعا استادیوم وطنی دیروز شرایط برگزاری بازی را نداشت.
وی افزود: معمولا بر روی زمین چمن مصنوعی کاور نمیکشند و این چمنها به طوری تعبیه میشود که آب بر روی آن نماند. و این موضوع که آب بر روی ۷۰ درصد چمن نبود و روی ۳۰ درصد آن باقیمانده بود جای تامل دارد و شرکت سازنده آن باید در این خصوص توضیح دهد.
خسروی ادامه داد: در حال حاضر در شمال کشور آفتاب بسیار خوبی وجود دارد و این دیدار میتوانست امروز در شرایط بسیار بهتری برگزار شود. دیدارهایی مثل پرسپولیس و نساجی یا استقلال و ملوان همیشه جذاب بوده و در کل بازی کردن در شمال کشور لذت دارد و مانند راه رفتن بر روی آسمان است.
پیشکسوت داوری فوتبال تصریح کرد: باید از فوتبال لذت ببریم اما همه دیروز راضی به تساوی بودند و دوست داشتند زودتر بازی تمام شود. داور چهارم در باد و باران نمیتوانست حتی تابلو تعویض را بالا بگیرید. با این حال ما فوتبال را برای لذت بردن بازی نمیکنیم بلکه فقط بازی میکنیم که مریض و افسرده شویم.
وی در مورد داوریهای لیگ برتر فوتبال و چیدمان داوری، گفت: من ۴۰ سال است که در فوتبال هستم و در دنیا بیسابقه بوده که برای هشت هفته، از نزدیک به ۱۴۰ داور استفاده شود. در حال حاضر قضاوتهای داوری که در عرض دو سال، ۲ بار در لیگ برتر داوری کرده، با تعداد قضاوتهای داور بین المللی فوتبال برابری میکند. انگار که این تقسیمبندی، سهمیهبندی بنزین است. این یک امتیاز ویژه نابرابر است که کمیته داوران و دپارتمان داوری به برخی میدهد و به نظرم نهادهای نظارتی باید به این موضوع ورود کنند و از این هفته به افرادی که میخواهند برای هیاترییسه نامزد شوند و چیدمان داوری را انجام میدهند، اجازه کار ندهند.
خسروی اظهار داشت: همه داورها خوب هستند و شایسته قضاوت در لیگ برتر هستند و باید در لیگ داوری کنند اما نه به قیمت خانهنشینی داورهای بین المللی و پیشکسوتان و نه به قیمت فرستادن داورهای جوان به مسلخ. این موضوعات باعث میشود که انگیزه قضاوت پایین بیاید.
پیشکسوت داوری فوتبال ادامه داد: «هدایتاله ممبینی» سال گذشته رییس کمیته داوران بود و به این دلیل که کاندیدای ریاست فدراسیون بود، او را از سمتش کنار گذاشتند و به همان دلیلی که ممبینی برکنار شد، «فریدون اصفهانیان» و «علیرضا سهرابی» نیز باید برکنار شوند مگر اینکه برای هیاترییسه نامزد نباشند.