به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، اسحاق جهانگیری در دیدار اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی با وی با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور اظهارکرد: با وجود همه گرفتاریها، مشکلات و فشارها، آنچه بقای کشور را تضمین میکند، فرهنگ و روحیه ایثارگری است که باید آن را پاس بداریم و برای ترویج و انتقال آن به نسلهای بعدی تلاش کنیم.
معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه برای غلبه بر مشکلات و فشارها، راهی جز از خود گذشتگی و ایثار وجود ندارد، افزود: تصور آمریکاییها این بود که با اعمال فشارهای سنگین، اقتصاد ایران دچار فروپاشی میشود اما آنچه باعث شد که اقتصاد کشور همچنان سرپا باشد، روحیه ایثارگری مردم بود که تمام سختیها و مشکلات را با بزرگواری تحول کردند و اذعان غربیها مبنی بر به بن بست رسیدن سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ملت ایران نیز به دلیل روحیه ایثارگری مردم بود که باعث شد مدیران کشور با جدیت بیشتر تلاش کنند.
جهانگیری راهیابی ۱۶ فرزند شهید به مجلس شورای اسلامی و حضور در فراکسیون شاهد را افتخاری بزرگ توصیف کرد و گفت: اینکه مردم در یک رقابت انتخاباتی ترجیح میدهند یادگاران شهدا را به عنوان نماینده خود به مجلس شورای اسلامی بفرستند از یک سو نشان از پایبندی آنها به آرمانهای شهدا است و از سوی دیگر نشان میدهد که باور مردم این است که پدران این عزیزان در دوران دفاع مقدس با ایثار و از خود گذشتگی توانستند کشور را از شر دشمنان ایمن کنند بنابراین فرزندان آنها نیز روحیه ایثارگری را در راه خدمت به مردم و حل مشکلات کشور به کار خواهند گرفت.
استخدام فرزندان شاهد گامی بلند برای حل مشکلات آنان است
وی با اشاره به مشکلات مطرح شده فرزندان شهدا از سوی اعضای فراکسیون شاهد خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم مسائل فرزندان شهدا همچون اشتغال را مرتفع کنیم که البته با موافقت رییس جمهوری استخدام ۱۲ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر گامی در جهت حل مشکلات این عزیزان خواهد بود.
معاون اول رییس جمهوری همچنین با قدردانی از تلاشهای سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران وی را از مدیران دلسوز کشور توصیف کرد و افزود: با تلاشهای دولت و پیگیریهای بنیاد شهید، علیرغم همه محدودیتها بخش زیادی از مطالبات خانوادههای شهدا و ایثارگران پرداخت شده است.
دولت و مجلس میتوانند با تعامل سازنده مشکلات کشور را حل و فصل کنند
جهانگیری در ادامه با تأکید بر اینکه مجلس و دولت می توانند با تعامل سازنده و همکاری مشکلات کشور را حل و فصل کنند، گفت: دولت علاقمند است همواره روابط خوب و صمیمانهای با نمایندگان مجلس شورای اسلامی داشته باشد و با همافزایی نسبت به حل مشکلات کشور اقدام کنند.
وی با اشاره به مصوبه کمک معیشتی مجلس شورای اسلامی و نیز مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: با تلفیق این دو مصوبه تلاش خواهیم کرد کمکهای معیشتی به جامعه را افزایش دهیم تا مشکلات مردم کاهش پیدا کند.
معاون اول رییس جمهوری از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور که زحمات زیادی را در دوران شیوع کرونا متحمل شدهاند قدردانی کرد و گفت: مردم نیز در این راستا همراهی بسیار خوبی از خود نشان دادند که نتیجه آن در روزهای اخیر کاهش تعداد فوتیها و مبتلایان به کرونا بوده است و امیدواریم این روند کاهشی همچنان استمرار داشته باشد.
در این جلسه سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای پرداخت مطالبات خانوادههای شهدا و ایثارگران ارائه کرد و گفت: برنامهریزیهای خوبی برای حل مشکلات فرزندان شهدا و ایثارگران انجام شده است و بودجه بنیاد شهید برای سال ۱۴۰۰ نیز افزایش خوبی داشته است.
در این جلسه اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی هم به تشریح مشکلات و مسایل فرزندان و خانواده شهدا و ایثارگران پرداختند و مشکلات حوزههای انتخابیه خود را نیز مطرح کردند.