به گزارش خبرداغ ، در ادامه مهم ترین بخش این گفت و گو را می خوانید.
♦شایع ترین علت مرگ و میر در دهه اخیر بیماری قلب و عروقی بوده که این بیماری در بین جهان نیز شایع است.
♦همچنین بیشترین آمار مرگ و میر در بیماری کرونا مربوط به افرادی است که بیماری پیش زمینه ای قلب و ریوی داشته اند.
♦به علت اینکه بسیاری از مردم با علائم بیماری قلب و عروقی آشنایی ندارند و در روزهای کرونایی نیز برای مراجعه به پزشک اجتناب دارند دچار مرگ ناگهانی می شوند.
♦یک دسته از افراد نیز به علت ترس از بیماری زمانی به پزشک مراجعه می کنند که زمان درمان دیر شده و کاری از دست متخصص بر می آید.
♦مهم ترین علائم بیماری قلب و عروقی دردهای قلبی هست و اگر فردی زمان استراحت درد داشته باشد، دردی که بیشتر از 5 دقیقه طول بکشد و با حالت تهوع و استفراغ همراه باشد را احساس کند سریعا باید به اورژانس مراجعه کند.
♦دردهایی که به صورت سوزنی و گذرا باشد نشانه بیماری قلبی و عروقی نیست.
♦درد هایی وجود دارد که هنگام فعالیت خود را نشان می دهد و در یک ناحیه از قلب است این درد ها با فعالیت تشدید می شوند، با استراحت نیز فروکش می شود؛ این نوع درد نشانه ای از تنگی شریان های خون رسان به قلب است و حتما باید فرد به پزشک مراجعه کند.
♦افراد دیابتی و افراد مسن باید مراقب تنگی شریان خون رسان به قلب باشند این افراد با هر درد در ناحیه قلب هنگام فعالیت باید سریعا به متخصص مراجعه کنند.
♦حتما نباید سابقه ییماری قلبی در خانواده باشد تا فرد برای غربالگری مراجعه کند بلکه غربالگری یک توصیه مهم برای همه افرادی است که می خواهند یک زندگی سالم داشته باشند.
♦افرادی که در سن 40 سال به بالا هستند حتما باید طرح غربالگری را انجام دهند.
♦افرادی که بیماری خاصی در غربالگر آن ها نبود می توانند هر 5 الی 10 سال یکبار غربالگری را انجام دهند.