کد خبر: ۸۷۱۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۸
تعداد بازدید: ۲۹۷
ایران جز ده کشور حادثه‌خیز جهان است و در شرایطی که شهروندان استان خوزستان و بوشهر روال عادی زندگیشان روزمره در بحران آبگرفتگی مختل شده است، اعتبار مالی ستاد بحران در لایحه بودجه ۱۴۰۰ حدود ۱۹۱ برابر کمتر از بودجه صدا و سیماست.

بودجه صدا و سیما ۱۹۱ برابر ستاد بحران!به گزارش خبرداغ ، ایران جز ده کشور حادثه‌خیز دنیاست و سیل و زلزله در سالهای اخیر خسارات سنگینی روی دست اقتصاد ایران گذاشته است.

خساراتی که گاه ده‌ها برابر بودجه استانی و بخش بزرگی از بودجه عمرانی کل کشور بوده است.

به عنوان مثال فقط یک مورد حادثه یعنی سیلاب بهار سال ۹۸ رقمی حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان خسارت به جا گذاشت. این در شرایطی است که بودجه عمرانی سال ۹۸ رقمی معادل ۶۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده بود.

جدیدترین پلیورهای بانی مد را با قیمت باورنکردنی بخر!!

جدیدترین پلیورهای بانی مد را با قیمت باورنکردنی بخر!!

جدیدترین پلیورهای بانی مد را با قیمت باورنکردنی بخر!!

جدیدترین پلیورهای بانی مد را با قیمت باورنکردنی بخر!!

از این گذشته جبران خسارات ناشی از حوادث طبیعی در ایران بسیار زمانبر بوده است. به طوری که با وجود گذشت سه سال از زلزله کرمانشاه مقامات محلی اعلام گفته‌اند که همچنان حدود ۳۰ درصد از مستاجران منازل تخریبی در کانکس و کف خیابان زندگی می‌کنند.

با این وجود جالب است که بدانید بودجه ستاد بحران در ایران بسیار ناچیز است و نسبت به برخی نهادها سهم بسیار کوچکی دارند.

امسال در بودجه سال ۱۴۰۰ برای ستاد بحران فقط ۱۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شده است.

این در حالی است که بودجه صدا و سیما ۲۶۱۹ میلیارد تومان اعلام شده و به عبارتی حدود ۱۹۱ برابر بودجه ستاد بحران است.

در همین حال مجموع بودجه نهادهای مذهبی نزدیک به هزار میلیارد تومان اعلام شده است که با این حساب حدود ۷۲ برابر بودجه ستاد بحران است.

جالب است که در مواردی بودجه نهادهای وابسته به اشخاص مانند حسام‌الدین آشنا تقریبا با بودجه ستاد بحران برابری دارد.

در بودجه سال ۱۴۰۰ برای موسسه آشنا حدود ۱۲.۵ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده که با بودجه ۱۳.۷ میلیارد تومانی ستاد بحران تفاوت محسوسی ندارد.

این موارد در شرایطی است که در حال حاضر بحران آبگرفتگی استان خوزستان و بوشهر زندگی عادی شهروندان این مناطق را مختل کرده است و در غالب موارد کمبود بودجه بهانه اصلی تداوم این معضلات بوده است.

تجارت نیوز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: