کد خبر: ۸۷۱۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
تعداد بازدید: ۲۶۱
دومین نشست کمیته مشترک همکاری های ایران و ارمنستان با هدف بررسی زمینه های همکاری متقابل در حوزه های کار، اشتغال و آموزش فنی و حرفه ای به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
با هدف بررسی زمینه های همکاری متقابل؛ دومین نشست کمیته مشترک همکاری های ایران و ارمنستان برگزار شدبه گزارش خبرداغ به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کارورفاه اجتماعی ، در این نشست زمینه‌های همکاری در حوزه های کار، اشتغال ، آموزش های فنی و حرفه ای و نظام مهارتی ، تعیین سازوکارهای اجرایی همکاری های مشترک، اجرای برنامه اقدام مشترک یادداشت تفاهم منعقده بین ایران و جمهوری ارمنستان بررسی شد.
علی اوسط هاشمی، معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در این نشست با اشاره به اینکه، اولویت جمهوری اسلامی ایران، توسعه روابط متقابل با کشورهای همسایه از جمله کشور ارمنستان در حوزه های مختلف است گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با قدمت60 ساله و تدوین 7هزار استاندارد آموزشی و وجود مرکز تربیت مربی و پژوهش های فنی و حرفه ای آماده تبادل تجربه و همکاری با ارمنستان است.
در ادامه این نشست،"روبن سرکیسیان" ، معاون وزیر کار و امور اجتماعی جمهوری ارمنستان نیز بر اهمیت روابط، مناسبات سازنده و همکاری های متقابل دو کشور در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای و ایجاد بسترهای همکاری دو جانبه بین دو کشور تأکید کرد.
سرکیسیان با تبیین و تشریح برنامه ها، اقدامات و طرح های جمهوری ارمنستان در حوزه آموزش فنی و حرفه ای ، بر لزوم همکاری متقابل در حوزه های اشتغال و کارآفرینی با محوریت مهارت آموزی بین دو ‌کشور و در راستای اجرایی کردن مفاد یادداشت تفاهم و برنامه اقدام مشترک تأکید کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: این نشست همکاری های موثر آتی را به دنبال داشته و گامی برای استحکام و تقویت زمینه های همکاری های مشترک دو کشور باشد. 
علی حسین شهریور، مدیر کل امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت : دوکشور می توانند در بسیاری از زمینه ها کارهای مشترک انجام دهند .
وی اظهار امیدواری کرد: در اجرای برنامه اقدام مشترک دو وزارتخانه باید از ظرفیت های موجود برای ارتقای سطح تعاملات و روابط دو کشور استفاده شود.
شهریور در ادامه خواستار همکاری های مشترک در حوزه رفاه و تأمین اجتماعی و روابط کار و همچنین رایزنی و اتخاذ مواضع مشترک در سازمان های بین المللی از جمله سازمان بین المللی کار شد.
اعضای هیات های ایرانی و ارمنی در این نشست نسبت به انتقال تجارب و عملکرد دو کشور در زمینه اشتغال و آموزش اقشار آسیب پذیر از جمله مادران سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت ، آموزش فنی و حرفه ای ، بازار کار دو کشور، طراحی، اجرا و توسعه نظام آموزش فنی ،حرفه ای و مهارتی و المپیاد مسابقات ملی مهارت اقدام و تبادل نظر کردند.
عملیاتی کردن برنامه اقدام مشترک امضا شده بین وزرای کار دو کشور در سال 2019 و همچنین یادداشت تفاهم منعقده بین دو کشور در سال 2011 ، توسعه همکاری در زمینه آموزش مهارت های فنی و حرفه ای با تبادل مربی برای آموزش در رشته های مورد نیاز ، تدوین استانداردهای آموزش های مهارتی و تهیه چارچوب صلاحیت حرفه ای دوجانبه ، برگزاری المپیاد مسابقات ملی مهارت ، برگزاری اردوهای آماده سازی مشترک مسابقات مهارت ، تبادل تجربیات و اطلاعات در رابطه با اجرای طرح های هر دانش آموز یک مهارت و مهارت آموزی در محیط کار واقعی و ارائه چارچوب اجرای این طرح های از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای ایران، آمادگی همکاری دوکشور در بخش خصوصی و آموزشگاه های آزاد، برگزاری نشست های آتی با موضوع «رفاه و تأمین اجتماعی» و «روابط کار» و اعلام آمادگی برای همکاری مشترک در سازمان بین المللی کار از جمله مهمترین مفاد پیشنهادی مورد توافق در این نشست بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: