کد خبر: ۸۶۸۷۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
تعداد بازدید: ۱۶۱۷
استقلال بدهی خود به وینفرد شفر را پرداخت کرد و قرار است تا پایان امروز پنجره نقل و انتقالاتی آنها باز شود.

زمان باز شدن پنجره نقل‌وانتقالات استقلال مشخص شدبه گزارش خبرداغ ، نامه فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) برای بازگشایی پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه استقلال قرار است تا پایان وقت اداری امروز (یکشنبه) به دست مسئولان این باشگاه برسد.

 

در صورتی که این نامه به موقع به دست مدیران استقلال برسد، آنها طی یکی، دو روز آینده قرارداد بازیکنان جدید این تیم را ثبت می‌کنند تا کارت بازی آنها صادر شود و استقلال بتواند از بازیکنان جدیدش استفاده کند.

 

باشگاه استقلال پیش از این، طلب وینفرد شفر، سرمربی آلمانی اسبق خود را پرداخت کرد تا پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه باز شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: