کد خبر: ۸۶۷۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴
تعداد بازدید: ۳۳۱
پیام مقام معظم رهبری پیرامون اهانت به ساحت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) و حمایت رئیس‌جمهور فرانسه از این اقدام صادر شد که از چند جهت قابل‌بررسی است:

جهان در آستانه تحولات بزرگبه گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، پیام مقام معظم رهبری پیرامون اهانت به ساحت پیامبر عظیم‌الشأن اسلام (ص) و حمایت رئیس‌جمهور فرانسه از این اقدام صادر شد که از چند جهت قابل‌بررسی است:
یک. مسئله اول، مخاطبان این پیام است. خطاب پیام کوتاه مقام معظم رهبری به جوانان فرانسه است که خود از چند جهت قابل‌تحلیل و آنالیز است. به نظر می‌رسد که رهبر معظم انقلاب پس‌ازاین رفتار نابخردانه ماکرون، او را همچون ترامپ، شایسته مخاطب قرار دادن و ارسال پیام ندانسته‌اند. از سوی دیگر، در عرف بین‌الملل، سخن گفتن بی‌واسطه با مردم یک کشور، عملا نامشروع دانستن هیئت حاکمه آن کشور تلقی می‌شود. نکته سوم در ارتباط با خطاب این نامه آن است که نگاه راهبردی مقام معظم رهبری، متوجه جوانان است. به نظر می‌رسد جهان در آستانه تحولات بزرگ است و رقم زنندگان این تحول، بیش از همه جوانان‌اند. لازم به ذکر است که معظم له، پیش‌ازاین نیز در نامه‌ها و پیام‌های خود، جوانان اروپا و آمریکا را مخاطب قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: 

توضیحی بر ضرورت عدم استیضاح


دو. فرانسه بیش از سایر کشورهای اروپایی مصداق این جمله است که هر کس باد بکارد، طوفان درو می‌کند. اهانت‌های گاه و بی گاه به نبی مکرم اسلام (ص) و مقدسات مسلمین، روی دیگر سکه رفتارهای داعشی و تروریستی و نسخه‌های دروغین اسلام است. حمایت از اهانت به مقدسات مسلمین، همان‌قدر موجب نفرت پراکنی و بی‌ثبات‌سازی بلندمدت یک جامعه خواهد شد که اعمال و حرکات داعش، موجب تخریب یک جامعه می‌شود. دقیقا از همین روست که بسیاری از اوقات، ریشه طراحی و اتاق فکر پشت پرده این هر دو، یعنی رها کردن سگ‌های داعشی در یک جامعه و رها کردن آن‌ها از یک‌سو و حمایت از اهانت به باورهای مسلمانان از سوی دیگر، از یکجا تغذیه می‌شود.
سه. پیام رهبر معظم انقلاب، به‌عنوان زبان گویای جهان اسلام، از یک‌جهت دیگر جذابیت دارد و آن‌هم این است که فاقد هرگونه قضاوت و تنها حاوی چند سؤال است. آیا به‌راستی برخورد با تردیدکنندگان در هولوکاست و حمایت کردن از هتاکان به ساحت پیامبر دینی که حدود دو میلیارد نفر به آن اعتقاد دارند، تناقضی آشکار نیست؟ آیا اساسا آزاد گذاشتن توهین به باورهای دو میلیارد نفر، آزادی بیان است؟ مگر امنیت روانی و آرامش فکر و اندیشه که در اثر چنین اقدامات موهن و تحریک برانگیزی خدشه دار می‌شود، اهمیت کمتری نسبت به امنیت فیزیکی یک جامعه دارد؟
چهار. چنین رفتارها و اهانت‌هایی، بدون شک بسیار منزجرکننده است، اما نگران‌کننده نیست. مسلمانان جهان، از سر غیرت دینی و عشق به حضرت رحمة للعالمین، از چنین اقدامی خشمگین و برآشفته‌اند، اما نگران نیستند، چراکه به‌رغم همه این تلاش‌های مذبوحانه، دایره اسلام روزبه‌روز در حال گسترش است و آمارهای پژوهشکده‌های غربی، حکایت از پیشی گرفتن اسلام از مسیحیت و ایستادن دین اسلام در جایگاه اول ادیان جهان تا سال 2050 است.
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ (8) هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ (9) می‌خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش كنند و حال‌آنکه خدا گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را كامل خواهد گردانيد (۸) اوست كسى كه فرستاده خود را با هدايت و آيين درست روانه كرد تا آن را بر هر چه دين است فائق گرداند هرچند مشركان را ناخوش آيد. (۹)

نویسنده محسن پیرهادی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: