کد خبر: ۸۶۷۶۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵
تعداد بازدید: ۸۴۳
در مراسم امضای تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه تربیت مدرس مطرح شد:
تفاهم نامه توسعه و ارتقاء همکاری های علمی، پژوهشی و فناورانه میان سازمان منطقه آزاد کیش و دانشگاه تربیت مدرس به امضاء رسید.

کیش، کانون تعامل دانشگاه های مطرح ایرانبه گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، طی تفاهم نامه ای که با امضای غلامحسین مظفری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس به امضا رسید، طرفین بر همکاری های گسترده و متنوع علمی، آموزشی، پژوهشی و نوآورانه در منطقه آزاد کیش با هدف تبدیل این جزیره به هاب علمی و دانشگاهی منطقه تاکید کردند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس در این دیدار با ابراز خرسندی از رویکرد مبتکرانه کیش در طراحی ساز و کارهای خردمندانه برای نیل به توسعه پایدار گفت: دانشگاه تربیت مدرس از سال 1361 با ماموریت تامین نیروی مدرس دانشگاه های کشور در شرایطی که بخاطر تغییرات سیاسی، خلا استاد در دانشگاه ها محسوس بود، تشکیل شد و در 4 دهه گذشته از رشد و توسعه بسیار خوبی برخوردار شده است.

محمدتقی احمدی افزود: این دانشگاه پس از فراز و فرودهای فراوان و خط شکنی های حساب شده، اکنون در جایگاه علمی مطلوبی در داخل و خارج کشور قرار گرفته و به لحاظ اتکا به توان و استعدادهای داخل، توانسته نور امیدی در میان جوانان کشور ایجاد نماید.

وی در ادامه افزود: با دستیابی به بسیاری از ماموریت ها و اهداف و تلاش ها، اکنون مراحل به بار نشستن فناوری ها و ایده های نوآورانه را دنبال می کنیم و در این مسیر تجاری سازی شماری از طرح ها و برنامه ها را دنبال می نمائیم.

به گفته رئیس دانشگاه تربیت مدرس، پارک علم و فناوری دانشگاه نیز با اجرای طرح های بسیار خلاقانه و اثربخش، مورد توجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفته و برنامه های کلان ملی را تعقیب می نماید.

وی با اشاره به این که تا کنون 35 هزار نفر فارغ التحصیل در تحصیلات تکمیلی داشته ایم و اکنون 10 هزار نفر در مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و فوق دکتری در این دانشگاه به تحصیل مشغولند، گفت: در حال حاضر مباحث مرتبط با توسعه روابط بین الملل، حوزه های بین رشته ای، همکاری های شبکه ای با دانشگاه های داخل و خارج، خودکفایی و اتکاء به توان داخلی در حوزه مدیریتی و تامین بودجه و ارتقا کارآمدی و کیفیت در امور دانشگاه را به عنوان سرفصل های کاری دنبال می کنیم.

غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه با ابراز خرسندی از تعامل با بخش دانشگاهی به عنوان یکی از بخش های پیشران کشور گفت: کیش، جزیره و منطقه کوچکی از ایران عزیزمان است که طرح ها و اتفاقات بزرگی را در دستور کار قرار داده و نتایج آن یکی یکی به ثمر خواهد نشست.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: در حال حاضر با تمامی دانشگاه های مطرح و به نام کشور به همکاری روشمند رسیده ایم و بنا داریم با تعریف زمینه های همکاری مشترک و بهره گیری از ظرفیت های مشترک و مورد علاقه طرفین، این جزیره زیبا را به قطب و هاب علمی منطقه خلیج فارس و خاورمیانه تبدیل کنیم.

وی با اشاره به فعال شدن دانشگاه های کشور در کیش گفت: با یاری از این مراکز تولید دانش و نیز سایر مراکز علمی و تحقیقاتی و پژوهشی و همچنین سایر پهنه ها و نواحی نوآوری و فناوری کشور که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راهبری می شود، اتفاق عظیمی در آینده برای کیش رقم خواهد خورد.

غلامحسین مظفری با اشاره به لزوم آینده نگری و آینده پژوهی در فعالیت های کلان گفت: درخواست ما از همه این مجموعه ها این است که صرفا به دنبال موضوع آموزش نباشند و کارکردهای تازه ای را با اتخاذ رویکردهای نو برای فعالیت در کیش مد نظر قرار دهند. به عنوان مثال، کشور ما به دلیل برخورداری از سواحل طولانی، امکان استفاده بسیار زیادی از ظرفیت دریا و منابع لایتناهی آن دارد و با اتکا به آن می تواند خود را از اقتصاد وابسته به نفت رها کند و ما در این زمینه هرچقدر کار کنیم، باز کم است.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با مساعدت دانشگاه ها، کیش به کانون تعامل دانشگاه های کشور تبدیل شده است و ما در ادامه قصد داریم با ایجاد یک دانشگاه بین المللی، بعد تازه ای به فعالیت ها بدهیم. این دانشگاه، دانشگاهی خصوصی خواهد بود که سازمان منطقه آزاد کیش و سایر دانشگاه های مطرح از موسسان و سهامداران آن خواهند بود و بخش خصوصی نیز بخش غالب را خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه گفت: دانشگاه بین المللی جدید، علاوه بر دانشگاه های داخل، با همکاری دانشگاه منتخب خارجی که بر اساس ضوابط و بررسی های کارشناسی انتخاب خواهد شد، شکل می گیرد و بر آن است تا توجه بین المللی را برای تاثیرگذاری کشور به همراه داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش، راه اندازی برج نوآوری کیش و استقرار شماری از شرکت های دانش بنیان، دانشگاه ها و سایر شتاب دهنده ها را از توفیقات بدست آمده دانست و گفت: برخی از شرکت های دانش بنیان در حوزه تجهیزات پزشکی و خدمات نفت و گاز صادرات خوبی دارند و این روند باید تقویت شود. چرا که کشور بطور جدی نیازمند رشد فعالیت های نوآورانه است و کیش بهترین و مستعدترین پایلوت برای طی مسیر در این زمینه است.
غلامحسین مظفری، با اشاره به این که تغییر رویکرد در منطقه آزاد کیش از واردات کالا به صادرات کالا و خدمات دانش بنیان، از اتفاقات مهمی است که با جدیت هرچه بیشتر دنبال می شود، گفت: کیش دروازه ایران به سمت جهان و دروازه جهان به سمت ایران است و ما همه زیرساخت ها را برای تبدیل کیش به جزیره خلاق، نوآور و دانش محور مهیا کرده ایم.
عادل آذر عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس نیز در این جلسه گفت: خوشحالیم که با مساعدت و اشتیاق دو طرفه، جلسه امضای تفاهم نامه با طرح مضامین تازه برگزار شده است.
وی افزود: منطقه آزاد کیش در2 سالی که از مدیریت دکتر مظفری می گذرد، شاهد اتفاقات بسیار خوبی بویژه در بسط همکاری های علمی و پژوهشی با مراکز تولید علم بوده و تقریبا با تمام دانشگاههای به نام کشور، توافق و تفاهم همکاری دارد و این مساله قطعا در آینده برکات خود را نمایان می سازد.
به گفته این استاد دانشگاه، دانشگاه تربیت مدرس با کادر علمی و ظرفیت های بسیار زیادی که دارد، پس از امضای این تفاهم نامه، بسترهای همکاری مشترک را تعریف و عملیاتی می نماید.
ناصر آخوندی، عضو هیات مدیره و معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه گفت: برای نیل به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز کیش و برنامه 3 ساله در دوران مدیریت دکتر مظفری، برنامه ریزی دقیقی برای تامین مالی طرح های کلان و زیرساختی و ایجاد رونق در اقتصاد کیش به کار گرفته شده است.
وی افزود: در حال حاضر 30 هزارمیلیارد تومان طرح عمرانی در بخش دولتی و خصوصی در کیش در دست انجام است که معادل یک سوم بودجه عمرانی کشور است و از بابت تامین مالی به موقع طرح ها، پیش بینی های لازم صورت گرفته است.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به پیش قدمی منطقه آزاد کیش در اتصال به بازار سرمایه و انتشار اوراق صکوک برای تامین بخشی از نیاز مالی تکمیل ترمینال عظیم مسافربری کیش گفت: تبدیل شدن کیش به هاب مالی منطقه هدف دور از دسترسی نیست و این مهم در آینده محقق می شود.
ناصر آخوندی در ادامه از طرح راه اندازی بورس بین الملل با محوریت کیش و ایجاد زمینه های جدید برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سلامت و پزشکی که مورد تاکید مدیرعامل سازمان است، خبر داد.
پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان نیز گفت: رونق کسب و کارهای نوپا که ذیل هوشمند سازی کیش صورت می گیرد، از دغدغه ها و علاقمندی های جدید سازمان منطقه آزاد کیش است. برای این منظور و حسب دیدگاه دکتر مظفری، زمینی به مساحت 64 هکتار برای واگذاری به شرکت های دانش بنیانی که به مرحله تولید محصول برسند و نیز واحدهای دانشگاهی برای ورود شرکت های مورد نظر اطز طریق پارکای علم و فناوری اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه جزیره کیش، دومین جزیره بزرگ خلیج فارس است،افزود: بخش خصوصی پرتوان و قدرتمند کیش، می تواند از سفارش دهندگان طرح های پژوهشی و فناورانه باشند و برای این منظور باید فعالیت شرکت ها تبیین و معرفی شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: