کد خبر: ۸۶۶۲۹۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶
تعداد بازدید: ۲۴۰
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: افزایش قیمت‌ها به ویژه در بازار ارز به گونه‌ای است که اگر دولت تعطیل هم می‌بود ما وضعیت بهتری را داشتیم.

به گزارش خبرداغ به نقل از فارس: زهره السادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاطم موجود در بازار گفت: ما شاهد افزایش روزانه قیمت‌ها به ویژه در بازار ارز هستیم.

وی افزود: حتی اگر دولت تعطیل هم می‌بود چنین وضعیتی پیش نمی آمد و وضعیت به گونه‌ای است که این احساس را ایجاد می‌کند این افزایش قیمت‌ها کاملا مدیریت شده و برنامه ریزی شده است.

نماینده تهران: دولت تعطیل بود، وضع بهتری داشتیم

لاجوردی خاطرنشان کرد: موضوع دیگر بحث عدم نظارت‌ها بر بازار است که باعث شده ما شاهد قیمت‌گذاری‌های مختلف بر روی کالاها در بازار باشیم.

وی افزود: این عدم نظارت‌ها یک نوع هرج و مرج را در بازار ایجاد کرده و یک کالا با چند قیمت مختلف در بازار به فروش می‌رسد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: