کد خبر: ۸۶۵۳۰۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۶
تعداد بازدید: ۲۷۷
مهاجم تیم ملی فوتبال عراق از بهبودی کاملش از ویروس کرونا خبر داد.

مهاجم رقیب ایران کرونا را شکست دادبه گزارش خبرداغ به نقل از  فارس: مهاجم تیم ملی فوتبال عراق از بهبودی کاملش از ویروس کرونا خبر داد.

سایت «اسپورت» عراق خبر داد مهند علی، مهاجم تیم ملی این کشور و عضو باشگاه السیلیه قطر ویروس کرونا را شکست داد.

مهند علی 10 روز پیش به این ویروس مبتلا شده بود. این بازیکن عراقی بعد از مثبت شدن تست کرونایش بلافاصله در دوحه وارد قرنطینه شد و از اعضای تیم السیلیه جدا شد.

علی یکی از مهره های کلیدی خط حمله عراق یکی از رقبای ایران در انتخابی جام جهانی 2022 قطر به شمار می آید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: