اگر قهوه تنها چیزی است که صبح شما را از رختخواب بلند میکند، احتمالاً متعهد هستید که یک فنجان عالی قهوه درست کنید. اما گاهی قهوههای روزانه و ساده تکراری میشوند و باید به دنبال روشهایی جدید بود.
به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب، اگرچه قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیهای جهان است، اما تنوع در نگهداری و آماده سازی قهوه بسیار مهم است.
چگونگی آسیاب قهوه
اگر چند روز قبل در آسیابتان یک ادویه معطر را آسیاب کرده اید، این ایده خوبی نیست که از همان آسیاب برای پودر کردن قهوه استفاده کنید. عطر قهوه در حین آسیاب کردن در دستگاه نامناسب از دست میرود. شاید بهتر باشد قهوه آساب شده بخرید یا برای آسیاب کردن قهوه یک دستگاه کوچک و جداگانه تهیه کنید.
چگونه باید دانههای قهوه را ذخیره کنید
یک نکته مهم دیگر، روش ذخیره سازی قهوه است. درواقع نگهداری قهوه در ظروف مناسب و محکم و در منطقهای تاریک و خنک بسیار مههم است تا در معرض رطوبت، نور، گرما و هوا قرار نگیرد. افزون بر اینها باید اطمینان حاصل کنید که قهوه به دور از ادویه جات و سایر بوهای قوی قرار گیرد تا عطر قهوه را تخریب نکند.
پوست پرتقال و عسل را اضافه کنید
یکی از ترفندهای مورد علاقه بسیاری از افراد برای تقویت طعم قهوه، افزودن پوست پرتقال و عسل به ترکیب قهوه است. برخی دیگر نیز مایلند شیر نارگیل یا خامه به قهوه بیفزایند.
دارچین اضافه کنید
یکی از سادهترین راهها برای افزایش طعم و مزه و مشخصات سلامتی دم نوش قهوه صبحانه شما افزودن کمی دارچین است. این ترکیب با کمی شیر میتواند یک ترکیب ایده آل سلامتی باشد.
قهوه سرد را امتحان کنید
اگرچه بسیاری از ما عادت داریم قهوه داغ را بنوشیم، اما بد نیست گاهی قهوه با یخ را امتحان کنید چرا که به همان اندازه معطر است و حتی میتواند بسیار خوش طعم باشد.