1. بال مرغ شیرین و تند با سس سویا
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. برای تهیه این بال مرغ های خوشمزه بهتر است در ابتدا موادی را که باید مرغ را با آن مزهدار کنید، آماده کنید.
2. تمامی مواد را در یک ظرف با یکدیگر مخلوط کنید.
3. نیمی از آن را در کیسه زیپ کیپ بریزید و مرغ ها را داخل آن بیاندازید و تکان دهید تا مواد با مرغ ترکیب شود.
4. سپس به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
5. در این مدت یکی دو بار کیسه را پشت و رو کنید. بقیه مواد را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری کنید.
6. فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
7. کف سینی فر را با کاغذ فویلی بپوشانید. روی آن توری قرار دهید و روی آن اسپری ضد چسبندگی اسپری کنید.
8. بالهای مرغ را روی توری بچینید.
9. 20 دقیقه داخل فر قرار دهید و یک بار در این مدت آنها را برگردانید.
10. سپس باقیمانده مواد را روی بالها بمالید و دوباره به مدت 10 دقیقه در داخل فر قرار دهید.
11. دوباره آنها را برگردانید و مقدار دیگری از مواد را روی آنها بمالید تا زمانیکه مرغ ها طلایی شوند.
12. میتوانید از باقی مانده مواد داخل ظرف بریزید و بالهای مرغ را داخل آن قرار دهید. تزیین این غذا با پیازچه و پرتقال آن را هوسانگیزتر میکند.
2. بال مرغ با سس سیر و عسل
این بال مرغ های ترد و خوشمزه را میتوانید به راحتی در فر درست کنید و با سس خوشمزهای که دارد مهمانانتان را غالفگیر کنید.
مواد لازم:
1. بالهای مرغ را شسته و اجازه دهید خشک شوند. اگر عجله دارید بالها را با دستمال حولهای خشک کنید.
2. طبقههای فر را در حالت بالا و پایین فر قرار دهید.
3. فر را با دمای 120 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل سینی فر فویل بگذارید و توری را روی آن قرار دهید و کمی روغن روی آن اسپری کنید تا بالها به توری نچسبد.
4. در ظرف یا زیپ کیپ بالهای مرغ را قرار دهید و نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را ترکیب کنید تا به خورد مرغ برود.
5. بالهای مرغ را روی توری درون سینی و فقط در یک لایه قرار دهید. به طوریکه پوست مرغ در سطح بالایی باشد.
6. سینی را به مدت 30 دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید.
7. سپس سینی را به مدت 40-50 دقیقه در طبقه بالای فر و در دمای 220 سانتی گراد قرار دهید تا به خوبی بپزد.
طرز تهیه سس سیر و عسل
4 قاشق غذاخوری عسل را با دو قاشق غذاخوری سس سویا و 2 قاشق غذاخوری سرکه سفید و 2-3 حبه سیر رنده شده مخلوط کرده و با بالهای مرغ نوش جان کنید.
نکته: پس از خارج کردن بالهای مرغ ممکن است به نظرتان بالها کوچکتر از اندازه اولیهشان باشند. این به این خاطر است که چربیهای بال مرغ در دمای پایین آب شدهاند.
این غذا را با سایر سسهای مورد علاقهتان میتوانید سرو کنید.
3. بال مرغ با خیارشور
اگر خیارشور شیشهای دارید آب آن را دور نریزید و با آن بالهای مرغ را طعمدار کنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. در ظرفی بزرگ، آب خیار شور را با بالمرغ مخلوط کنید. روی ظرف را پوشانده و یک الی 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2. فر را با 220 درجه سانتی گراد روشن گرم کنید. درون سینی فر یک فویل قرار داده و روی آن توری بگذارید.
3. در ظرفی سرکه، عسل، شکر قهوهای، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل قرمز را مخلوط کنید.
4. بالهای مرغ را در این مخلوط بغلتانید و روی سینی آماده شده قرار دهید.
5. روی مرغها نمک و فلفل بزنید. حدود 50 دقیقه تا زمانی که بال های مرغ برشته شوند در فر بگذارید.
6. بالهای مرغ را بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن شوید بپاشید و با خیار شور میل کنید.
4. بال مرغ به شیوه کُرهای
مواد لازم:
1. در ظرفی آرد و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.
2. هر تکه از بال مرغ را در ترکیب آرد و نشاسته ذرت بغلتانید تا به خوبی با آن پوشانده شود.
3. در تابهای یک ونیم پیمانه روغن گیاهی بریزید و روی شعله زیاد قرار دهید تا روغن داغ داغ شود.
4. بالهای مرغ را با توجه به حجم تابه به نوبت سرخ کنید و همه آنها را یکباره در روغن نریزید.
5. 3- 4 دقیقه هر طرف بال مرغ را سرخ کنید تا طلایی مایل به قهوهای شوند. بعد از پخت، آنها را روی توری فلزی و دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
6. در ظرفی سس کچاپ، سس فلفل تند، آب لیمو و عسل را به خوبی مخلوط کنید و تکههای مرغ را در آن بیاندازید.
7. برای تزیین مرغ مقداری کنجد روی آن بپاشید.