کد خبر: ۸۶۴۰۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۴
تعداد بازدید: ۳۶۴
وزیر خارجه آمریکا شامگاه پنج‌شنبه با اشاره به تحریم ۴۷ فرد ایرانی مدعی شد که این افراد در رابطه با فعالیت‌های سایبری ایران مورد تحریم قرار گرفته‌اند.

ادامه ادعاهای مضحک پمپئو درباره تحریم شخصیت‌های ایرانیبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا ، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا شامگاه پنج‌شنبه با اشاره به تحریم ۴۷ فرد ایرانی مدعی شد که این افراد در رابطه با فعالیت‌های سایبری ایران مورد تحریم قرار گرفته‌اند.

وی در پیامی توئیتری با تکرار مدعاهای بی‌اساس خود گفت: «امروز آمریکا ۴۷ فرد ایرانی را به خاطر دست داشتن در فعالیت‌های شبکه سایبری تحریم کرد.»

به نقل از خبرگزاری رویترز،پمپئو در ادامه مدعی شد: «همچنان به مقابله با رفتار ایران ادامه داده و در حفاظت از سرزمین‌مان از هکرهای ایرانی تردید نخواهیم کرد.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: