کد خبر: ۸۶۰۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۰
تعداد بازدید: ۲۵۸
شرکت سینواک بیوتک چین امروز (سه شنبه) آخرین مرحله از آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونای خود بر روی 1620 بیمار در اندونزی را آغاز کرد.

گام بزرگ شرکت چینی در ساخت واکسن کرونا / انجام آخرین مرحله از آزمایش بالینی کرونا، بر ۱۶۲۰ بیمار در اندونزییک شرکت داروسازی چینی آزمایش بالینی واکسن کرونا را در اندونزی آغاز کرد.

به گزارش خبرداغ به نقل از رویترز، شرکت سینواک بیوتک چین امروز (سه شنبه) آخرین مرحله از آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونای خود بر روی 1620 بیمار در اندونزی را آغاز کرد.

این واکسن که کروناواک نام دارد یکی از معدود واکسن هایی است که به مرحله آزمایش بالینی رسیده و قابلیت اخذ تاییدیه های قانونی را دارد.

بیشتر بخوانید:

پوتین، ثبت رسمی واکسن کرونا را اعلام کرد

کروناواک پیشتر مرحله آزمایش بالینی نهایی خود در برزیل و بر روی 9 هزار بیمار را آغاز کرده است.

این آزمایش درحالی در اندونزی آغاز شده که پرجمعیت ترین کشور جنوب شرق آسیا به شدت درگیر شیوع ویروس کرونا شده و تا امروز (سه شنبه) 127 هزار نفر به آن مبتلا شده بودند.

جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی دراین باره گفت: خطر کووید-19 تا زمانی که یک واکسن به تمام مردم داده نشود، از بین نخواهد رفت.

با توجه به اینکه چین دیگر شاهد ابتلای تعداد زیادی از مردم این کشور به کرونا نیست، شرکت سینواک مجبور به آزمایش واکسن های مورد نظر خود در خارج از مرزهای این کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: