سرهنگ داوود گودرزی در تشریح این خبر گفت: در رصدهای اطلاعاتی مشخص شد، فردی که مدعی است پزشک متخصص ریه است با راه اندازی صفحهای در فضای مجازی توانسته بیش از ۱۰۰۰ دنبال کننده و مخاطب جذب کند.
وی با اشاره به اینکه در بررسی اولیه مشخص شد که این فرد تعداد زیادی از شهروندان را ویزیت و معاینه کرده است، اظهارکرد: در پالایشهای اطلاعاتی مشخص شد که متهم دارای مدرک دیپلم است، متخصص ریه نیست و با جعل مدارک هویتی از دنبال کنندگان کلاهبرداری کرده است.
گودرزی اضافه کرد: با هماهنگی قضائی مخفیگاه متهم شناسایی و تیمی از ماموران برای دستگیریش به محل مورد نظر اعزام و موفق شدند وی را دستگیر کنند و به پلیس فتا انتقال دهند.
وی افزود: متهم اظهارکرد در پرسه زنی در فضای مجازی، متوجه شدم پزشکی وجود دارد که هم اسم خودم هست و با شماره نظام پزشکی وی مدارک هویتی را جعل کردم سپس با ایجاد صفحهای در اینستاگرام به تبلیغ پرداختم و توانستم حدود ۱۰۰۰ دنبال کننده داشته باشم و تعدادی از آنان را به ازای دریافت مبلغی از طریق فضای مجازی ویزیت کنم.
رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه متهم انگیزه خود را کسب جایگاه اجتماعی و درآمد اعلام کرد، و گفت: با تکمیل تحقیقات پلیسی وی برای سیر مراحل قانونی در اختیار دادسرای مبارزه با جرایم رایانهای قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، وی در انتها به شهروندان هشدار داد: هیچگاه فریب تبلیغات کاربران فضای مجازی را نخورید و حتما در چنین موضوعهای مرتبطی پس از کسب اعتماد و اطمینان وجه ویزیت را واریز کنید. در صورت مشاهده موارد مشکوک از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir مرکز ثبت فوریتهای سایبری موارد خود را درج کنید.