به گزارش خبرداغ به نقل از ورزش سه: در شب جشن تولدش، حسین حسینی نتوانست طلسم کلینشیت نکردنش در لیگ نوزدهم را بشکند و همچنان آمار او در لیگ جاری، روی عدد 4 ثابت ماند.
هر چه در سالهای قبل استقلال یکی از تیمهای برتر به لحاظ ساختار دفاعی و ثبت کلینشیت های متوالی بود، در لیگ نوزدهم کاملا ورق علیه آبیها برگشته است؛ با آمار ضعیف خط آتش سایپا، هواداران آبی امیدوار بودند تا با ثبت پنجمین کلین شیت فصل، آنها بتوانند نوار تیرهروزیهایشان را پاره کنند و با کسب پیروزی خانگی، در راه رسیدن به سهمیه آسیایی گام بلندی را بردارند.
اتفاقی که چنین نشد و هر چند استقلالیها به مانند بازی با فولاد، گل نخست را توانستند روی ضربه دیدنی مسعود ریگی وارد دروازه سایپا کنند اما بازهم حتی یک نیمه پیروز به رختکن نرفتند و در دقیقه پایانی نیمه اول، فرشید باقری به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا سایپا بدون شوت در چارچوب حریف، نیمه نخست را با گل به رختکن برود و بازی مساوی شود.
حسینی که خاطره خوبی هم از سایپا ندارد و مقابل این تیم بود که رکورد بیشترین دقیقه کلین شیت در ادوار لیگ برتر متوقف شد، بارها دیگر دروازهاش را مقابل این تیم باز شده دید تا برای نارنجیپوشان به حریفی ایدهآل بدل شود؛ چرا که که او تاکنون از سایپا 9 گل دریافت کرده است!
در واقع باید گفت، هیچ تیمی مانند سایپا در لیگ برتر نتوانسته اینطور سنگربان آبیها را از ثبت کلینشیت محروم کند و حسین حسینی مقابل هیچ تیمی به اندازه سایپا گل نخورده است.