کد خبر: ۸۵۴۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۵
تعداد بازدید: ۲۳۱۴
سرمدی در صحن مجلس:
نماینده مردم اسدآباد تاکید کرد: حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش کفاف زندگی آن‌ها را نمی‌دهد، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید انجام شود.

حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش کفاف زندگی آن‌ها را نمی‌دهدبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، کیومرث سرمدی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۲۵ خردادماه) مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اکنون در یک پیچ حساس قرار گرفته و فرصت آزمون و خطا در هیچ حوزه‌ای را نداریم، گفت: مقام معظم رهبری برای مجلس دو بحث اقتصاد و فرهنگ را در اولویت قرار داده که این موضوع آموزش و پرورش را هم شامل می‌شود.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نگاه ما باید به جامعه معلمان و آموزش و پرورش تغییر کند، اظهار کرد: امروز دغدغه‌های موجود در آموزش و پرورش مهم و بنیادی هستند و در صورت اجرای دقیق سند تحول بنیادین در این وزارتخانه، همه دغدغه‌ها و مشکلات حل خواهد شد.

سرمدی تصریح کرد: بحث رتبه‌بندی معلمان و قانونمند شدن این نظام، خواسته همه معلمان است، همچنین یکسان‌سازی حقوق و تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها، پیش دبستانی‌ها، خریدخدمتی‌ها، سرباز معلم‌ها باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: نهضتی‌ها و حق التدریسی‌هایی که سال‌ها کار کرده و تجاربی دارند، باید آزمون دهند که این موضوع توانایی این افراد را زیر سوال می‌برد و ما خواستار حذف آزمون هستیم تا آن‌ها با خیال راحت تجارب خود را ارائه کنند.

سرمدی تاکید کرد: بحث افزایش حقوق سالیانه معلمان باید مدنظر قرار گرفته و درصدی که هرساله به کارمندان اضافه می‌شود به حقوق آن‌ها نیز تعلق بگیرد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میزان حقوق بازنشستگان آموزش و پرورش کفاف زندگی آن‌ها را نمی‌دهد، گفت: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید انجام شود، همچنین پرداخت حقوق پاداش این بازنشستگان به تعویق افتاده که با توجه به کاهش ارزش پولی دیگر این مبلغ گرفتاری آن‌ها را حل نمی کند.

وی در پایان بر لزوم رفع مشکلات تامین امکانات درس ورزش در مدارس، تربیت و پرورش، رفع مشکل صندوق ذخیره فرهنگیان و اعمال مدرک دوم آن‌ها تاکید کرد و گفت: بیمه طلایی و تکمیلی فرهنگیان به خاکستری و بلااستفاده تبدیل شده بنابراین انتظار توجه داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مراد
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۵
0
1
حقوق یک باز نشسته سال98 اموزش وپرورش نصف حقوق یک معلم است مسو لین اقدام کنند
بازنشسته فرهنگي
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
2
سلام
ازهمه نمايندگان محترم مجلس تشكر مي كنم
كه دراين روزها واقعا معضلات زندگي فرهنگيان كشور درمجلس شوراي اسلامي مطرح مي كنند
فقط يك سئوال مطرح مي شود كه آقايون ذيصلاح تا يك جواب هرچند كوتاه را به سئولات داده اند
بازنشسته فرهنگي
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
1
سلام
ازهمه نمايندگان محترم مجلس تشكر مي كنم
كه دراين روزها واقعا معضلات زندگي فرهنگيان كشور درمجلس شوراي اسلامي مطرح مي كنند
فقط يك سئوال مطرح مي شود كه آقايون ذيصلاح تا يك جواب هرچند كوتاه را به سئولات داده اند
محمدحسین
Iran, Islamic Republic of
۰۶:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
1
باز خدا پدرت رو بيامرزه كه به فكر بازنشسته ها هستيد از اين دولت كه بخاري در نمياد.
داورپناه
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
0
1
سلام بر رسانه ملی ومجلس ولایی از اینکه دفاع بازنشسته ها را میکنید از خدا اجر و پاداش برایتان. آرزومندی اما هرچه. فریاد زده می شود. دولتیان. نمی. شنوند. شاید ایران نباشند. یا بی خیال وبی توجه. ما اصرار به حق. خود. و پاداش با. توجه به.قیمت. روز. را خواستاریم. اگر کتاهی شود. اول مدتی. پناه به قانون. دولت. نباید. چهره. فقیری. و ناداری. باز نشسته گان. را تغییر دهد به شعله و. ووووو. اقدام خیر به نفع. همه. وگریه دشمن است. انتخاب. کنید. امام. خامنه. ای. علیه. السلام. را. ناراحت. نکنید. آب را گل. نکنید. صلوات.
محسن نوروزی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
1
3
خدا کند که گوش شنوا و چشم بینایی باشد ....؟؟؟؟!!!!1این دولت کارش دور زدن قانون است چون کسی با انها کاری ندارد ....؟؟؟؟!!!!این دولت در حق بازنشستگان فرهنگی جفا کرد و میکند ... همانهایی که جوانی خودشان را برای این کشور دادند تا کشور ارام بماند اما امروز شاهد بی عدالتی در پرداختها هستیم که باید مجلس محترم به جد پیگیر باشد چون دولت بی خیال است ....؟؟؟؟؟!!!!!
بازنشسته فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۸
0
0
باسلام بنده با 28 سال سابقه به دلیل بیماری زودتر از موعد بازنشسته شدم که به دلیل نداشتن 30 سال سابقه خدمت همسان سازی حقوق شاملم نشد آیا با این وضعت تورمی و گرانی انصاف است؟ جناب آقای افتخاری ، قول پیگیری داده بودند.نتیجه چه شد؟
رمضان مرادی بازنشسته اموزش وپرورش شیراز
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
0
0
درود بر نماینده همدان ونماینده شیراز سردار عزیزی تشکر ازاینکه طرح معیشتی بازنشستگان اموزش وپرورش در مجلس به میان امد ازدولت یاس ونا امیدی چرا بن نقدی که از زمانهای گذشته بود قطع کردین دوم چرا ثندوق بازنشسته ها وامی اجباری واریز کرد الان ماهی سیصد هزارتومان بیمه عمر وسهام ملت که ناخواسته ایم بار مشگلات اقتصادی مار که حل نکرد که هیچ اثرمنفی نهاد بیایید مقایسه کنین بازنشسته دیپلم شرکت نفت وگاز وشهرداریها با فوق دبپلم اموزش وپرورش دولت کلید ساز شبخ حسن جوری اومده فقط بازنشسته های اموزس وپرورش یا تامین اجتماعی همسان سازی کنه چرا این همه تبعیض طبقاتی
محسن نوروزی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
0
1
تا زمانیکه دزدان می تازند و حقوقهای وپاداشهای نجومی برای مدیران واریز میشود وسازمان برنامه و بودجه کوتاهی وندید میگیرد کمبود بودجه پایانی ندارد ....؟؟؟!!!! چون دزدان حامی دارند و شکمشون سیری ندارد ....؟؟؟؟!!!!!باید مجلس و قوه عدلیه پای کار ایند و به وظیفه ذاتی خودشان عمل کنند و دولتمردان را پاسخگو کنند ....؟؟؟؟!!!! با امید به انروز ...
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۰
0
1
حقوق بازنشستگان خیلی کمه من دوسال زودتر بازنشست شدم چون بیمار بودم ولی خیلی ضرر کردن
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: