کد خبر: ۸۵۱۹۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۹
تعداد بازدید: ۲۶۲
چین گزارش داده است که ۵ واکسن در حال حاضر در فاز آزمایش انسانی قرار دارند و این کشور ماه آینده با بهره‌مندی شرکت‌ها از منابع دولتی از جمله ارتش، دارای واکسن‌های بیشتری خواهد شد.

۵ واکسن کرونای چینی در حال آزمایش روی انسانبه گزارش خبرداغ  و به نقل از آی‌ای، طبق گزارش روز جمعه بلومبرگ، چین ۵ واکسن احتمالی کووید-۱۹ را در آزمایشات انسانی می‌بیند و ظهور تعداد بیشتری از آنها در ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ گزارش می‌شود.

"زنگ یشین" معاون وزیر کمیسیون بهداشت ملی در یک نشست مطبوعاتی روز جمعه در پکن اعلام کرد که این پنج واکسن روی بیش از ۲۰۰۰ نفر در آزمایشات مرحله ۲ آزمایش شده و هیچ عارضه جانبی جدی گزارش نشده است. اکنون نیز آزمایشات انسانی مرحله سوم باید قبل از تصویب برای استفاده عمومی انجام شود.

چین به طرز چشمگیری توانسته است بیماری همه گیر کووید-۱۹ جدید را مهار کند و اکنون می‌تواند به واکسن این بیماری دست یابد.

مرحله سوم آزمایش یک واکسن بالقوه شامل یک گروه کنترل از افراد غیر واکسینه شده در مقایسه با افرادی است که واکسن را دریافت کرده‌اند. سپس متخصصان تعیین می‌کنند که آیا واکسن در واقع تأثیر دارد یا خیر.

این امر به وضوح به محیطی احتیاج دارد که ویروس همچنان در آن شایع باشد و با توجه به موارد بسیار اندک ابتلا در حال حاضر در چین، برخی از تولید کنندگان واکسن در نظر دارند آزمایشات انسانی مرحله سوم خود را در کشورهای دیگر انجام دهند.

هر چه آنها تصمیم بگیرند انجام دهند، زمان خیلی ضروری است، زیرا یک واکسن کارآمد برای کشورهای درگیر این ویروس به منظور شروع مجدد فعالیت‌های اقتصادی خود بسیار مهم است. اما متأسفانه ایجاد و تولید انبوه واکسن‌ها به طور معمول سال‌ها طول می‌کشد.

با این حال، اکنون شرکت‌های چینی نسبت به سایر کشورها واکسن‌های بالقوه بیشتری در حال توسعه دارند. این تا حدی به این دلیل است که شرکت‌های دارویی چینی از جانب منابع دولتی از جمله ارتش حمایت می‌شوند.

در کشورهای غربی، شرکت داروساز آمریکایی موسوم به "مدرنا"(Moderna ) و محققان دانشگاه آکسفورد در حال کار بر روی واکسن کووید-۱۹ هستند، اما هنوز نمی‌توانند با تلاش‌های چین رقابت کنند.

بیماری کووید-۱۹ تاکنون بیش از ۴.۶ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داده و بیش از ۳۰۰ هزار نفر را از بین برده است.

 
منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: