کد خبر: ۸۵۰۲۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹
تعداد بازدید: ۲۵۶
سرپرست اداره بهداشت و درمان شهرستان باغملک گفت: ۲ نفر در رابطه با برگزاری یک مراسم ترحیم در شهرستان باغملک به مراجع قضایی و انتظامی این شهرستان معرفی شدند.

معرفی ۲ نفر به دستگاه قضایی در پی برگزاری مراسم ترحیم در شهرستان باغملکبه گزارش خبرداغ ، حسین زمان زاده روز پنجشنبه اظهار داشت: بر اساس تدابیری که در شورای تامین شهرستان اندیشیده شده است مصوب شده خانواده های متوفیان با تعهد از پاسگاه محل و فرمانداری مبنی بر برگزاری نکردن مراسم اجساد متوفیان خود را تحویل بگیرند.

وی بیان کرد: بستگان یک فرد متوفی که یک جوان بود و روز گذشته فوت کرده بود تعهد دادند که هیچگونه مراسمی را در این شهرستان برگزار نکنند اما متاسفانه بدون توجه به تعهد خود پس از تحویل جسد مراسمی با جمعیت بالا برای فرد فوت شده برگزار کردند.

سرپرست اداره بهداشت و درمان باغملک ادامه داد: این ۲ فرد به مراجع قضایی و امنیتی معرفی شدند و گزارش کاملی از این مراسم نیز به این مراجع مذکور تحویل داده شده است و به طورحتم برخورد با آنها از سوی این نهادها صورت میگیرد.

وی ادامه داد: شبکه بهداشت شهرستان بر اساس پروتکل های بهداشتی مصوبات را اجرایی می‌کند.

به گزارش ایرنا روز گذشته بر اثر فوت یک جوان در باغملک آیین خاکسپاری با جمعیتی بالغ بر هزار نفر در این شهرستان برگزار شد که انتشار فیلم‌های این مراسم ترحیم واکنشهایی در فضای مجازی به همراه داشت.

شهرستان باغملک تا کنون تنها ۳۴ نفر مبتلا به کووید ۱۹ داشته است که با برگزاری اینگونه مراسم احتمال می رود این آمار در روزهای آینده رشد بسیار تصاعدی به خود گیرد.

ویروس کرونا که کووید – ۱۹ نیز نامیده می شود، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به ۲۰۰ کشور سرایت کرده است.

ایرنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Tiba
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۲
0
0
ما اعتراض داریم.یا برخورد قانونی بشه.یا هم ما هم مراسم میگیریم.ما هم مادر از دست دادیم اجازه ندادن مراسم بگیریم.بعد اینا اومدن مراسم گرفتن که چی بشه،همه رو مریض میکنن.به چه علت تشمال اوردن.به چ علت مردم رو جمع کردن؟؟؟باید برخورد بشه
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: