کد خبر: ۸۴۹۹۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
تعداد بازدید: ۲۰۶
رئیس پلیس آگاهی لرستان گفت: فردی که به عنوان یک نیکوکار اقدام به ۱۸۰ میلیون تومان کلاهبرداری کرده بود در شهرستان خرم‌آباد به دام پلیس افتاد.

نیکوکار کلاهبردار در دام پلیس افتادبه گزارش خبرداغ به نقل از برترین ها ، رئیس پلیس آگاهی لرستان گفت: فردی که به عنوان یک نیکوکار اقدام به ۱۸۰ میلیون تومان کلاهبرداری کرده بود در شهرستان خرم‌آباد به دام پلیس افتاد.

سرهنگ عباس نظری روز سه‌شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: در پی وصول یک فقره پرونده حاوی شکایت فردی مبنی بر اینکه فردی با تمسک به روش های متقلبانه و معرفی خود به عنوان نیکوکار و کمک مالی به مستمندان، مبالغ کلانی را از تعدادی از شهروندان جمع آوری کرده است، رسیدگی به پرونده به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری با تحقیقات و بررسی های لازم صحت گفتار شاکی را تأیید و پس از آن با استفاده از شگردهای خاص پلیسی موفق به شناسایی فرد متخلف شده و با هماهنگی مقام قضائی وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.

اکنون بخوانید: 

پرتقال فروشِ کلاهبردار پیدا شد

وی گفت: متهم در بازجویی های بعمل آمده به بزه ارتکابی و متهم به ارزش ۱۸۰ میلیون تومان اعتراف کرد و در اختیار مرجع ذی صلاح قرار گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: