کد خبر: ۸۴۷۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۹
تعداد بازدید: ۲۲۹
استاد دانشگاه آکران تاکید کرد: فشار چندانی روی ترامپ برای لغو تحریم ها وجود ندارد. امید شخصی من این است که ترکیبی از مدیریت بهتر داخلی بحران و کمک‌های بین‌المللی می‌تواند به ایرانیان کمک کند تا در این دوره دشوار ادامه دهند.

فشار چندانی روی ترامپ برای لغو تحریم‌های ایران نیست/ ترکیبی از مدیریت بهتر داخلی بحران و کمک‌های بین‌المللی می‌تواند به ایرانیان کمک کندبه گزارش خبرداغ، کارل کالتنتالر (Kaltenthaler,Karl) استاد علوم سیاسی دانشگاه آکران آمریکا است. حوزه تخصصی وی علوم سیاسی، امنیت سیاسی، خشونت سیاسی و تروریسم است. وی به صورت تخصصی در مورد کشورهای ایران، عراق، پاکستان و سوریه تحقیق و بررسی کرده است. کالتنتالر در گفت‌وگو با ایلنا نظرات خود را در مورد تنش‌های اخیر میان ایران و آمریکا بیان کرده است.

روابط دولت آمریکا با اتحادیه اروپا در حال حاضر نسبتاً تاریک است

کارل کالتنتالر در ابتدا درباره ضرورت حمایت اروپا از ایران در زمان شیوع بحران کرونا گفت: احتمالاً در اروپا این نگرانی وجود دارد که اقدام به مخالفت با اقدامات آمریکا، آن را به روابط تنگ‌تر با دولت ترامپ سوق دهد. دولت آمریکا در حال حاضر نسبتاً از روابط تاریک با اتحادیه اروپا برخوردار است و اروپایی‌ها آن را می‌دانند. تلاش‌هایی از سوی اروپایی‌ها، از جمله انگلیس‌ها انجام شده است تا ایالات متحده بتواند موضع خود را نسبت به ایران نرم کند. اما این تلاش بی‌نتیجه بود.

نسل امروز شرایطی بدتر از والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود را تجربه می‌کنند

بسیاری از مردم جهان با امید کمی در حال زندگی هستند

وی در مورد هرج و مرج در منطقه گفت: پیامدهای آشوب و جنگ در خاورمیانه برای افرادی که در منطقه و خارج از منطقه زندگی می‌کنند، فاجعه‌بار خواهد بود. ساکنان منطقه قبلاً ویرانی‌های جنگ عراق و ایران ، هرج و مرج در عراق در پی حمله آمریکا، جنگ‌های داخلی در سوریه و یمن و مصیبت داعش را تجربه کرده‌اند. این امر به فقر، بیماری، جنایت و افزایش افراط‌گرایی مذهبی منجر شده است و نسل امروز شرایطی بدتر از والدین و پدربزرگ و مادربزرگ خود را تجربه می‌کنند. نه تنها بسیاری از مردم منطقه بلکه در حال حاضر بسیاری از مردم جهان با امید کمی در حال رشد و زندگی هستند.

رسیدن به راه حل دیپلماتیک در روابط ایران و آمریکا تبدیل به یک امید دوردست شده است

این استاد دانشگاه افزود: راه حل بهبود روابط ایران و آمریکا این است که هر دو دولت نباید دیپلماسی را به عنوان ضعف ببینند. اکنون اعتماد بسیار اندکی بین دولت‌های دو کشور وجود دارد که رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک را یک امید دوردست کرده است. دولت ایران معتقد است می‌تواند از اهرم‌های خود برای بیرون راندن نیروهای آمریکایی از عراق استفاده کند. حمایت آن از نیروهای مورد نظرش در عراق، حمله به پایگاه‌های آمریکایی در واکنش به اقدام مسلحانه ایالات متحده در ترور سردار سلیمانی، به تقویت این بی‌اعتمادی کمک کرد. به همین ترتیب، ادامه تشدید تحریم‌ها علیه ایران احتمالاً دولت ایران را متقاعد می‌کند که دولت ترامپ می‌خواهد شاهد سقوط دولت ایران باشد. هر دو طرف فکر می‌کنند که پیروز می‌شوند اما فکر نمی‌کنند دیپلماسی هنوز لازم است. فقط وقتی که هر دو طرف می‌بینند که نمی‌توانند پیروز شوند، راه حل دیپلماتیک توسط هر دو طرف جدی گرفته می‌شود.

متوقف کردن فشار حداکثری علیه ایران، هزینه‌هایی برای ترامپ دارد

وی اضافه کرد: دولت ترامپ روشن ساخته که می‌خواهد ایران حمایت از نزدیکان مسلح خود در منطقه را متوقف کند و توسعه فناوری موشکی را که از نظر وی برای متحدان ایالات متحده تهدیدآمیز است، متوقف کند. از سوی دیگر حضور نیروهای آمریکایی در منطقه نشان می‌دهد احتمال گفت‌وگو میان ایران و آمریکا وجود ندارد و به همین دلیل است که کارزار فشار علیه ایران ادامه دارد.

کالتنتالر خاطرنشان کرد: متوقف کردن حداکثر فشار علیه ایران، هزینه‌ای برای ترامپ وجود دارد. یکی اینکه باعث می‌شود که وی از پایگاه سیاسی خود در ایالات متحده ضعیف به نظر برسد. دو اینکه باعث نارضایتی رهبری اسرائیل و سعودی خواهد شد.

فشار چندانی روی ترامپ برای لغو تحریم‌های ایران نیست

وی در مورد تاثیر تحریم‌ها در مقابله با کرونا گفت: گزارش‌هایی از رنج ایرانیان در اثر تحریم‌ها و بیماری کرونا  گزارش شده است. در این میان با توجه به شرایط موجود در ایران این نگرانی وجود دارد که اوضاع رو به وخامت گذاشته و شرایط بدتر شود. اما صادقانه بگویم، آمریکایی‌ها خود درگیر کرونا هستند بنابراین فشار روی ترامپ برای کاهش تحریم‌ها وجود ندارد اگر ترامپ تحریم‌ها را لغو نکند در ایران و منطقه، شاهد هستیم که یک فاجعه در حال پخش است. به نظر نمی‌رسد ترامپ تحریم‌ها را فعلا بردارد

ترکیبی از مدیریت بهتر داخلی بحران و کمک‌های بین‌المللی می‌تواند به ایرانیان کمک کند

استاد علوم سیاسی دانشگاه آکران آمریکا با اشاره به اینکه سرنوشت ایران با تحریم‌ها بسیار خطرناک است، گفت: امید شخصی من این است که ترکیبی از مدیریت بهتر داخلی بحران و کمک‌های بین‌المللی می‌تواند به ایرانیان کمک کند تا در این دوره دشوار ادامه دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: