کد خبر: ۸۴۵۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۲۷
تعداد بازدید: ۳۰۶
رئیس اتاق اصناف البرز با بیان اینکه فعالیت آرایشگاه‌های زنانه در البرز برای پیشگیری از شیوع کرونا باید متوقف شود گفت: با متخلفین برخورد قاطع و قانونی صورت می‌گیرد.

آرایشگاه‌های زنانه در البرز تعطیل شدبه گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا: رئیس اتاق اصناف البرز با بیان اینکه فعالیت آرایشگاه‌های زنانه در البرز برای پیشگیری از شیوع کرونا باید متوقف شود گفت: با متخلفین برخورد قاطع و قانونی صورت می‌گیرد.

بهروز حصاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا یکی از راه‌های کنترل گسترش ویروس کرونا و جلوگیری از شیوع آن تعطیل نمودن تمامی آرایشگاه‌های زنانه است لذا مقتضی تمامی واحدهای صنفی مذکور به رعایت آن اهتمام کامل ورزیده و همکاری لازم را داشته باشند.

حصاری افزود: با متخلفین برخورد قاطع و قانونی صورت می‌گیرد.

گفتنی است تمامی ادارات و بانک‌ها به جز دستگاه‌های خدمات‌رسان مثل آتش‌نشانی و ... و مراکز درمانی در استان البرز در روز شنبه ۱۷ اسفند تعطیل شده است.

وزارت بهداشت هم مدارس و دانشگاه‌ها را تا پایان سال تعطیل اعلام کرده است.

استانداری البرز از مردم خواسته در منازل خود بمانند و از تردد در سطح شهر خودداری کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: