کد خبر: ۸۳۴۸۱۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۰
تعداد بازدید: ۳۷۰
فروش مرحله سوم اوراق گواهی سپرده سرمایه گذاری بانک ملت در سال ۹۸، از روز ۱۳ آذرماه شروع می شود.
فروش ۱۸.۰۰۰ میلیارد ریال اوراق گواهی سپرده در بانک ملتاین بانک در مرحله سوم، نسبت به فروش ۱۸هزار میلیارد ریال اوراق گواهی سپرده ویژه سرمایه گذاری عام را از روز چهارشنبه ۱۳ آذرماه امسال اقدام می کند.
به گزارش خبرداغ به نقل از روابط عمومی بانک ملت، این اوراق، مدت دار، یک ساله، به صورت با نام و الکترونیک عرضه خواهد شد و نرخ سود علی الحساب آن سالانه ۱۸ درصد و قابل پرداخت در مقاطع ماهانه خواهد بود.
بر اساس این گزارش، نرخ بازخرید اوراق گواهی سپرده بانک ملت قبل از سررسید ،۱۰ درصد سالانه تعیین شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: