
به گزارش
خبرداغ به نقل از ایلنا ، موقعیت خاص ایران در منطقه، امکان فعالیت شرکت های داخلی فعال در زمینه حمل بارهای ترانزیتی فوق سنگین را فراهم آورده است. حمل و نقل بارهای سنگین، یک صنعت پردرآمد، زمانبر، سخت و تخصصی به شمار می رود که وجود آن برای کشور یک امر ضروری است و می تواند درآمد و ارز آوری قابل قبولی را برای اقتصاد فراهم نماید. ولی فرسودگی ناوگان فوق سنگین کشور، دشواری هایی برای فعالیت شرکت های حمل و نقل بار خصوصی داخلی ایجاد کرده است.
به نقل از «پایگاه اطلاع رسانی دفتر هیئت دولت»از طرفی، هزینه هنگفت تأمین خودروهای نو و همچنین عدم امکان تولید در داخل کشور، باعث شده این خودروها به صورت کارکرده و پس از تأیید وزیران عضو کمیسیون ماده (۱) آییننامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات، بدون در نظر گرفتن شرط داشتن نمایندگی مجاز در کشور و قدمت سال ساخت، به کشور وارد شود. پس از لغو اختیارات تفویض شده هیئت وزیران به کمیسیون مذکور در مصوبه مورخ ۷ شهریور ۱۳۹۲ دولت و تعیین شرایط مشخص واردات در قوانین و مقررات مربوط، واردات کامیون های موصوف محدود شده است.
لذا وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست واردات ۶۰ دستگاه کارکرده کشنده بوژیکش فوقسنگین با سال ساخت ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ میلادی را برای نوسازی ناوگان حمل و نقل یک شرکت داخلی با لحاظ عدم رعایت داشتن نمایندگی خدمات پس از فروش، جهت سیر مراحل بررسی و تصمیمگیری به دولت ارسال کرده است.
گفتنی است، این درخواست مراحل بررسی خود را در کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست هیئت دولت طی می کند.