کد خبر: ۹۹۸۰۱۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
تعداد بازدید: ۵۲

افتتاح ایستگاه مترو مریم مقدس(س) چه شد؟

افتتاح ایستگاه مریم مقدس(س) که قرار بود امروز دوشنبه ۲۶ آبان انجام شود، به زمان دیگری موکول شد.

به گزارش خبرداغ به نقل ازخبرآنلاین؛ روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد که مراسم افتتاح ایستگاه مریم مقدس(س) که قرار بود روز دوشنبه ۲۶ آبان انجام شود، به زمان دیگری موکول شد.

ایسنا نوشت: ایستگاه مریم مقدس(س) از جمله ایستگاه‌های در شرف افتتاح شبکه متروی تهران است، این ایستگاه از خط ۶ متروی تهران در تقاطع خیابان‌های کریمخان و شهید نجات‌اللهی به علت قرارگیری در میان دو میدان مهم مرکزی شهر کارکردهای ترددی فراوانی برای شهروندان پایتخت خواهد داشت.

این ایستگاه به زودی افتتاح خواهد شد و پس از آن در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت. پیش‌بینی می‌شود طی ماه‌های پیش رو روزانه ۷۰ هزار نفر از این ایستگاه تردد کنند.

علاوه بر ایستگاه مریم مقدس(س)، ایستگاه سرباز از خط ۶ و ایستگاه ورزشگاه تختی از خط ۷ نیز در صف انتظار برای افتتاح هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.